ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: «Είμαι άρρωστος», ισχυρίστηκε ο 51χρονος που κακοποίησε το βαφτιστήρι του

Κοινοποίηση
Tweet

Το παιδί κατήγγειλε κακοποίηση τουλάχιστον 10 φορές ωστόσο ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις δύο

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 51χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του, ενώ καταγγελίες σε βάρος του έχουν γίνει και από άλλα δύο κορίτσια.

 Ο 51χρονος που ομολόγησε τις φρικτές πράξεις του, ήταν προκλητικός στην απολογία του, δηλώνοντας ότι είναι άρρωστος και χρειάζεται βοήθεια.

 Σύμφωνα με το Star, η απολογία του διήρκησε δυο ώρες, με τον ίδιο να περιγράφει πώς κακοποίησε το βαφτιστήρι του αλλά και γιατί κατέγραφε την αρρωστημένη πράξη του σε βίντεο που βρήκαν οι Αρχές. Το παιδί κατήγγειλε κακοποίηση τουλάχιστον 10 φορές ωστόσο ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις δύο.

 «Είμαι άρρωστος»
 «Το ξέρω ότι έχω κάνει βλακεία και έχω μετανιώσει για αυτό. Αυτό έχει γίνει δύο φορές. Μία στο σπίτι μου και μία στο μαγαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι άλλο. Είμαι άρρωστος, το ξέρω. Το βίντεο που μου βρήκατε δεν θυμόμουν καν ότι το είχα. Νόμιζα ότι το είχα διαγράψει. Έκανα βλακεία που έκρυψα την κάμερα και έγραφα. Δεν ξέρω γιατί τα έκανα όλα αυτά», κατέθεσε μεταξύ άλλων. 

 Ο ίδιος, ισχυρίστηκε πως τα κορίτσια «δεν τα πείραξε ποτέ». Έφτασε δε στο σημείο να ισχυριστεί πως οι εν λόγω καταγγελίες είναι… «υπερβολές των οικογενειών».

 Η Αλεξάνδρα Σπανάκη, δικηγόρος του θύματος, δήλωσε με τη σειρά της: «Το παιδί κατήγγειλε αυτά που έχει βιώσει προφανώς είναι η αλήθεια. Πρόκειται για ένα πολύ συγκροτημένο παιδί το οποίο όμως καταλαβαίνετε ότι είχε μια ψυχική διεργασία μέχρι να φθάσει στο σημείο πραγματικά με κουράγιο και με έτσι ιδιαίτερη δύναμη να καταγγείλει».

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει 
 Εις βάρος του 51χρονου έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

 Επίσης κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.

Το ιστορικό της κακοποίησης
 Το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται να ξετυλίχτηκε, όταν τα περασμένα Χριστούγεννα ο «νονός» επισκέφτηκε το σπίτι των συντέκνων του με το 20χρονο σήμερα παιδί να αρνείται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Όταν οι γονείς του αργότερα του ζήτησαν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, το παιδί ξέσπασε και αποκάλυψε την φρίκη που έζησε από τον πνευματικό του πατέρα!

 Και κάπως έτσι, άνοιξε ο δρόμος της δικαίωσης για το 20χρονο αγόρι αλλά και άλλα δύο παιδιά, κορίτσια αυτή τη φορά, που όπως έδειξε η έρευνα των αστυνομικών αρχών, φέρονται να έζησαν περίπου τον ίδιο εφιάλτη.

 Πρόκειται για την αδερφή του νεαρού, επίσης ενήλικη γυναίκα 24 χρονών σήμερα, γεννηθείσα το 2000 αλλά και την ανήλικη αδερφή του έτερου βαφτιστηριού του φερόμενου ως δράστη, ένα κορίτσι σήμερα 17 χρόνων. Σύμφωνα με τις κατηγορίες οι ασελγείς χειρονομίες στα κορίτσια, αφορούν για το μεν πρώτο το 2006 και το 2010, ενώ για το ανήλικο ακόμα, την περίοδο του 2012

 Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγείς πράξεις φέρεται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις