ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλβανία: 3 προσαγωγές για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού ηλικιωμένων Ελλήνων

Κοινοποίηση
Tweet

«Μόλις είχαν πάρει μαζεμένες συντάξεις μηνών»

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία δυο ηλικιωμένων στο χωριό Βόδριστα, στην περιοχή της Δρόπολης, στην Αλβανία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι αυτή την ώρα ανακρίνονται για την υπόθεση.

O δήμαρχος Δρόπολης, Δημήτρης Τόλης είπε ότι, «σύμφωνα με όσα ξέρω και πιστεύω, πρόκειται για δολοφονία. Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές έχουν προβεί στην προσαγωγή 3 υπόπτων, ενώ αναμένεται και η έκθεση DNA για να εξακριβωθεί αν υπάρχει γενετικό υλικό των προσαχθέντων μέσα στο σπίτι του ζευγαριού ή πέριξ αυτού, όπως στην αυλή, όπου και βρέθηκε νεκρός ο άνδρας».

Σύμφωνα με  τον ίδιο, «είναι πολύ λυπηρό αυτό που έγινε. Ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά, για κανέναν λόγο. Δεν είχε ούτε παιδιά, παρά μόνο κάτι συγγενείς από την Αθήνα, οι οποίοι, όπως μαθαίνω, ανεβαίνουν εκτάκτως στην περιοχή για να διαπιστωθεί εάν λείπει κάτι από το σπίτι ή τα προσωπικά τους αντικείμενα».

Όπως ανέφερε ο κ. Τόλης, οι δυο άτυχοι ηλικιωμένοι έφεραν μώλωπες και χτυπήματα στο κεφάλι, που καταφέρθηκαν πιθανώς με τη χρήση κάποιου αντικειμένου.

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου.

«Επέστρεψαν στο χωριό για να πάρουν συντάξεις μηνών»
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της «Ομόνοιας», «το ζευγάρι έλειπε εδώ και καιρό στην Αθήνα, όπου έχουν κάτι συγγενείς. Επέστρεψαν στο χωριό μόνο και μόνο για να πάρουν τις συντάξεις τους, που δεν τις είχαν εισπράξει εδώ και καιρό και είχε συγκεντρωθεί ένα καλό ποσό».

Σχετικά με τους τρεις βασικούς υπόπτους που ανακρίνονται, αποκάλυψε ότι «είναι δυο ντόπιοι  της Δρόπολης, αλλά και ένας βοσκός».

«Οι πληροφορίες που διακινούνται στην περιοχή αναφέρουν ότι πρόκειται για ληστεία, δεδομένου ότι οι άνθρωποι είχαν παραλάβει μόλις την προηγούμενη μέρα τις συντάξεις τους. Μάλιστα, εικάζεται ότι, η γυναίκα υπέκυψε αμέσως στα τραύματα της, ενώ ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει και δεν τα κατάφερε γι’ αυτό βρέθηκε στην αυλή», συμπλήρωσε ο ίδιος, περιγράφοντας πώς συνέβη το άγριο έγκλημα στη Βόδριτσα Δρόπολης στην Αλβανία.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

enikos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις