ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Πειραιώς: Τι κατέθεσε ο 26χρονος που παρέσυρε 5 άτομα

Κοινοποίηση
Tweet

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη

Μια βόλτα κατέληξε σε εφιάλτης για μια οικογένεια στην οδό Πειραιώς, εκεί όπου σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05).

Ο 26χρονος οδηγός, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, παρέσυρε δύο γυναίκες 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη, οι οποίες επιχείρησαν να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο. Οι δυο τους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό και φέρουν κατάγματα γόνατος και κνήμης.

Τα δύο από τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 10 και 8 ετών νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με ελαφρείς τραυματισμούς.

 Ωστόσο, ο 5χρονος αδελφός τους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο, όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγία Σοφία όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγ. Σοφία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετων και ένα κορίτσι 8 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγ. Σοφία όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμό τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου. Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις