STYLE

/

Nτούα Λίπα: Τόλμησε να αναμετρηθεί με τη Τζέιν Μπίρκιν, φόρεσε παρόμοιο tunic dress

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Πολυσυζητήθηκε η νεαρή τραγουδίστρια ντυμένη με Chanel στο Time 100 Gala

H δημοφιλής 28χρονη τραγουδίστρια και performer Ντούα Λίπα, που είναι αλβανικής καταγωγής αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Λονδίνο, εντάχθηκε στην ονομαστή λίστα με τις πλέον επιδραστικές προσωπικότητες παγκοσμίως.

Το γιόρτασε μάλιστα στο καθιερωμένο Time 100 Gala στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα στους ισχυρότερους celebrities, ντυμένη από τον παριζιάνικο κολοσσό Chanel. H είδηση όμως ήταν πως η πάντα sexy Ντούα τόλμησε να ανταγωνιστεί στο event  ένα από τα σημαντικότερα style icons όλων των εποχών, τη βρετανο-γαλλίδα καλλονή Τζέιν Μπίρκιν, η οποία ενέπνευσε τις πασίγνωστες και πανάκριβες τσάντες Hermes.

 To ντύσιμό της νεαρής pop diva παρέπεμπε στο πολυφωτογραφημένο και θρυλικό φόρεμα που ανέδειξε η Μπίρκιν το 1969 στις Κάννες, συνοδεύοντας το μεγάλο της έρωτα Σερζ Γκενσμπούρ.  Εκείνο ήταν λευκό, από άνθινη δαντέλα σε γραμμή χαλαρής τουνίκ και προερχόταν από τον οίκο Emilio Pucci. Απέπνεε όλη την ανεμελιά και τον κοσμοπολιτισμό των seventies στα τότε θέρετρα. 

Το φόρεμα της Ντούα Λίπα, ήταν από ασημί δαντέλα, κεντημένη με 45.000 χειροποίητα μεταλλικά στοιχεία. Χρειάστηκαν 1000 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί. Προέρχεται από τη συλλογή Chanel Métiers d’art 2023- 2024 που παρουσιάστηκε στο Μάντσεστερ τον περασμένο Δεκέμβριο. Ασημί σκιά στα μάτια, σκούρα νύχια και κοσμήματα Tiffany & Co. Ολοκλήρωσαν την εικόνα της. Η λεπτομέρεια στο αποκαλυπτικό ντεκολτέ ήταν αυτή τη φορά μαύρος φιόγκος με μαργαριταρένια καρφίτσα. Αλλωστε, πάντα η Ντούα επιλέγει trendy looks επώνυμων labels. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View