SPOTLIGHT

/

Τον Ιούνιο η πρεμιέρα της μίνι βιογραφικής σειράς «Becoming Karl Lagerfeld» με τον Ντάνιελ Μπρουλ

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Η σειρά αναμένεται στην πλατφόρμα Hulu τον ερχόμενο Ιούνιο, και καταγράφει την άνοδο του 38χρονου Λάγκερφελντ στη σκηνή της μόδας του Παρισιού το 1972

Οι λάτρεις της μόδας ανυπομονούν για τη νέα δραματική σειρά έξι επεισοδίων για τη ζωή του αείμνηστου εμβληματικού Γερμανού μόδιστρου, Καρλ Λάγκερφελντ.

Η σειρά με τίτλο «Becoming Karl Lagerfeld» που αναμένεται στην πλατφόρμα Hulu τον ερχόμενο Ιούνιο, θα καταγράφει την άνοδο του 38χρονου Λάγκερφελντ στη σκηνή της μόδας του Παρισιού το 1972, όταν ο Γάλλος σχεδιαστής Ιβ Σεν Λοράν κυριαρχούσε. Ο Λάγκερφελντ βρέθηκε σε αντιπαλότητα με τον Ιβ Σεν Λοράν και τον συνεργάτη του Πιερ Μπερζέ, όταν ερωτεύτηκε τον Ζακ Ντε Μπάσερ. Ο Μπάσερ είχε επίσης σχέση με τον Σεν Λοράν και η σειρά επικεντρώνεται στην άμιλλα, τους εγωισμούς, τα πάρτι, τους έρωτες και την τραγωδία στον κόσμο της μόδας.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ είχε κολοσσιαία επίδραση στη υψηλή ραπτική, από τον διορισμό του ως διευθυντής δημιουργικού του περίφημου γαλλικού οίκου μόδας Chanel το 1983 έως τον θάνατό του τον Φεβρουάριο του 2019. Ήταν επίσης διευθυντής δημιουργικού του Fendi, ενώ είχε και το δικό του brand.

Τον ρόλο στην σειρά κρατά ο γνωστός Γερμανός ηθοποιός Ντάνιελ Μπρουλ που είναι 45 ετών.

Ο Λάγκερφελντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, και η σορός του αποτεφρώθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στη Γαλλία, όπως είχε γράψε ιτο περιοδικό Closer στον ιστότοπό του.

Όπως διαβάσαμε στο variety, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2024.

Τον Jacques de Bascher υποδύεται ο Théodore Pellerin, τον κορυφαίο Γάλλο σχεδιαστή Yves Saint Laurent ο Arnaud Valois, και τον Pierre Bergé ο Alex Lutz.

Τα 6 επεισόδια της μίνι αυτής σειράς υπογράφουν σκηνοθετικά οι Jérôme Salle (“Kompromat,” “Totems,” “The Odyssey” και “Zulu”) και Audrey Estrougo (“Authentik”, “Héroïnes”.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight