ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Γιώργος Λυγγερίδης: Πέντε κατηγορούμενοι έχουν απολογηθεί- Τι ισχυρίζεται ένας εκ της φερόμενης ηγετικής ομάδας

Κοινοποίηση
Tweet

Κατά τη χθεσινή διαδικασία 7 από τους 31 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν κρίθηκαν προφυλακιστέοι

Πέντε από τους 32 κατηγορούμενους που οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια έχουν ήδη απολογηθεί στους τρεις Ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης οπαδών που της αποδίδεται η ευθύνη για την δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους πέντε , της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων που λογοδοτεί στις αρχές για την υπόθεση, έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Με τις απολογίες των 32 ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση της ποινικής υπόθεσης όσον αφορά τις θέσεις που εκφράζουν στους δικαστικούς λειτουργούς τα πρόσωπα που συνελήφθησαν στη μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για την δολοφονία του αστυνομικού και την δράση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών.

Από τη χθεσινή διαδικασία απολογίας 31 κατηγορουμένων , επτά κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μεταξύ αυτών και μάνατζερ γνωστού τράπερ στον οποίο αποδίδονται κατηγορίες για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης , μαζί με άλλους τέσσερις συγκατηγορουμένους του. Και οι πέντε, σύμφωνα με την κατηγορία, είναι αντιμέτωποι και με το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην δολοφονία του αστυνομικού.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, που στο παρελθόν είχε ποινική εμπλοκή σε οπαδικές υποθέσεις, φέρεται να αρνείται όσα του αποδίδονται , ισχυριζόμενος πως την ώρα των επεισοδίων έξω από το γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη" στον Ρέντη, ήταν σε ταχυφαγείο. Ο κατηγορούμενος αποδίδει την εμπλοκή του στην υπόθεση , στην άρνηση του να τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που του προτάθηκε προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για τα οποία ,όπως φέρεται να αναφέρει, δεν είχε καμία γνώση. Επιπλέον υποστηρίζει πως έχει μπει στο στόχαστρο και οπαδών της ομάδας, στο "παιχνίδι" ανταγωνισμού για το ποιοι θα έχουν αποφασιστική επιρροή.

  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports