ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βγήκαν όπλα και μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι - Ένας 23χρονος νεκρός και ένας 26χρονος βαριά τραυματισμένος

Κοινοποίηση
Tweet

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Σκηνές φαρ ουέστ με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα προς Κυριακή στο Μαρούσι, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με την άγρια συμπλοκή δύο ανδρών να καταλήγει σε τραγωδία, καθώς ο ένας εκ των δύο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπλα και μαχαίρια βγήκαν στις 03.40 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας. Δύο νεαροί άνδρες ηλικίας 23 και 26 ετών βγαίνοντας από γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ήρθαν σε σοβαρό διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί.

 Στο σημείο της άγριας σύγκρουσης έφτασαν ασθενοφόρο και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν τον 23χρονο άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα στο λαιμό, μάλλον από μαχαίρι. Δίπλα του εντοπίστηκε σφαίρα και σε γλάστρα ένα 22άρι πιστόλι. 

Ο τραυματίας παρελήφθη εν ζωή από ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά έχοντας χάσει πολύ αίμα, κατέληξε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του.

 Την ίδια ώρα, ο 26χρονος άνδρας νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα στην κοιλιά, πιθανόν από σφαίρα ενώ φαίνεται να έχει χάσει πολύ αίμα. Επίσης, με ιδία μέσα μετέβη  τραυματισμένο άτομο στο ίδιο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις