ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η Πατρινή ερμηνεύτρια Διονυσία Καρόκη που είχε πάει Γιουροβίζιον το '98, απόψε σ' ένα μοναδικό μουσικό live

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Στο Architecture Rock Cafe – Live Stage, στην οδό Ούλωφ Πάλμε 23, στου Ζωγράφου, θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση “Μουσικά Ερωτικά Μονοπάτια”

Με καταγωγή από την Πάτρα, η ερμηνεύτρια Διονυσία Καρόκη που θεωρείται μια από τις πιο καλοδουλεμένες φωνές, η οποία έχει πάρει μέρος & σε πολλές μεταγλωττίσεις ταινιών, μας είχε εκπροσωπήσει στη Eurovision, πριν από 26 χρόνια, στο Μπέρμιγχαμ της Μ. Βρετανίας με το κομμάτι «Μία Κρυφή ευαισθησία».

Ήταν μία συμμετοχή που δεν είχε πάει καλά και με το πέρασμα του χρόνου θα λέγαμε πως αδικήθηκε και παρεξηγήθηκε. Η Διονυσία Καρόκη που είχε αναλάβει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο του 1998, με το συγκρότημα Θάλασσα και το μελωδικό τραγούδι “Μια Κρυφή Ευαισθησία”, αυτήν την περίοδο κάνει ένα δυναμικό come back στις μουσικές σκηνές.

Πρώτος της σταθμός όπως είδαμε και σε αναφορά στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», είναι το Architecture Live Stage απόψε Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 με την μουσική παράσταση που παρουσιάζει μαζί με τον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Χρήστου να έχει τίτλο “Μουσικά Ερωτικά Μονοπάτια”. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και είναι πιθανό η Διονυσία Καρόκη να έρθει και στην Πάτρα. Επιπρόσθετα, η Διονυσία Καρόκη που έχει συνεργαστεί και με Πατρινούς καλλιτέχνες κατά το παρελθόν όπως ο Δημήτρης Δημόπουλος, ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τραγούδια συνθετών και διασκευές, που θα έχουν έντονο το προσωπικό της στίγμα.

Η μουσική παράσταση “Μουσικά Ερωτικά Μονοπάτια” περιλαμβάνει τραγούδια που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται ακόμα. Τη Διονυσία Καρόκη συντροφεύει στο πιάνο ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Χρήστου με την ορχήστρα του. Ντραμς, μπάσα, κοντραμπάσα, σμίγουν με ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι και πιάνο για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια που άφησαν εποχή, μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Διονυσίας Καρόκη!

Ανακαλύψτε τη μαγεία των ελληνικών ερωτικών τραγουδιών από τη δεκαετία του ’60 έως σήμερα σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο νοσταλγία και αισθήματα, που θα σας αγγίξει βαθιά στην καρδιά και θα σας κερδίσει με τις υπέροχες μελωδίες, τους ανεξίτηλους στίχους και τη βελούδινη φωνή της Διονυσίας Καρόκη.

Το Architecture Rock Cafe – Live Stage, βρίσκεται στην οδό Ούλωφ Πάλμε 23, στου Ζωγράφου, στην Αθήνα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00.

Περισσότερα στο ticketservices.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture