ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στη Βουλή - Ξεσπά η μητέρα του Ιάσονα: «Ούτε το δίπλωμα δεν του πήραν»

Κοινοποίηση
Tweet

Δεν περίμενα τίποτα από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά ήθελα να πιστέψω μήπως κάτι θα άλλαζε, την τελευταία στιγμή», λέει η μητέρα του άτυχου Ιάσονα

Απογοητευμένη είναι η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα Λαλαούνη για την ποινή που επιβλήθηκε στον αστυνομικό, για τον θάνατο του νεαρού έξω από τη Βουλή.

Συντετριμμένη, η μητέρα του παιδιού έκανε δηλώσεις έξω από το δικαστήριο μετά την επιβολή ποινής τριετούς φυλάκισης με αναστολή στον κατηγορούμενο οδηγό ο οποίος με το υπηρεσιακό όχημα της Βουλής παραβίασε τον ΚΟΚ και χτύπησε θανάσιμα τον Ιάσονα.

«Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν» 
 

Όπως τονίζει η μητέρα σαν παράπονο, δεν αφαίρεσαν από τον κατηγορούμενο ούτε το δίπλωμά του.

«Έτσι λειτουργεί η ελληνική δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει. Ούτε το δίπλωμα δεν αφαιρέσανε, σαν παράδειγμα, να δείξουν στους οδηγούν ότι τιμωρείται κάποιος όταν οδηγάει παράνομα. Δεν θα τελειώσουν ποτέ τα τροχαία όπως πάμε, δεν τιμωρείται κανείς. Είμαι τόσο θυμωμένη, απογοητευμένη. Βέβαια δεν περίμενα τίποτα από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά ήθελα να πιστέψω μήπως κάτι θα άλλαζε, την τελευταία στιγμή, ότι έστω θα αφαιρέσουν το δίπλωμά του. Ότι μπορείς να συνεχίζεις να οδηγείς κανονικά όταν έχεις σκοτώσει κάποιον στο δρόμο μου είναι αδιανόητο», λέει χαρακτηριστικά.