EVENTS

/

Ο πατρινός σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος αφιέρωσε το show του στην πρόωρα χαμένη Κάτια Νικολαΐδου

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Σοφία Βόσσου, Μπέσυ Μάλφα και άλλες celebrities ανέδειξαν την επετειακή συλλογή μνήμης Celebrity Skin του συμπατριώτη δημιουργού

Ξεχωριστό ήταν το show του γνωστού πατρινού σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου τη 2η μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας  στο Ζάππειο.

Καταρχήν γιόρτασε τα 15 χρόνια του label Celebrity Skin ενώ παράλληλα αφιέρωσε την collection στη μνήμη της στενής του φίλης και μούσας του, Κάτιας Νικολαίδου. Ο designer αισθάνεται συγκλονισμένος ακόμα από τον πρόωρο χαμό της ηθοποιού, η οποία συνεργαζόταν μαζί του. Στην έναρξη της επίδειξης προβλήθηκε στις γιγαντοοθόνες  ένα fashion video με πρωταγωνίστρια την Kάτια, ενώ ο τίτλος της συλλογής ήταν «Daydreaming A poem for Katia».

Στην πασαρέλα εμφανίστηκαν 15 celebrities και 20 μοντέλα φορώντας τις περίτεχνες και πάντα avant garde δημιουργίες του Στρέπκου, που παραπέμπουν σε showbiz κοστούμια. Aποπνέουν πάντα θεατρικότητα και εικαστική ματιά ενώ ταυτόχρονα είναι λαμπερές. 

Σοφία Βόσσου, Kατερίνα Τσάβαλου, Μπέσυ Μάλφα,Mάγκι Χαραλαμπίδου, Mάρα Δαμουρσλή, Αντζελα Ευρυπίδου, Γεωργία Σιακαβάρα περπάτησαν μεταξύ άλλων με ιδιαίτερα και αποκαλυπτικά looks.  

 Μάλιστα, η Μπέσυ Μάλφα που δυσκολεύτηκε να βαδίσει με τη φούστα του ρούχου της χρειάστηκε την επέμβαση του Περικλή Κονδυλάτου για να τα καταφέρει.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View