STYLE

/

Έτοιμοι για πασχαλινό shopping; Γιώργος Αβράμης, Αναστασία Σίνου, Ελπίδα Τσώνη & Μαίρη Μπαλατή, συστήνουν

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Λαμπάδες, παιχνίδια, ρούχα, δώρα από 4 εκλεκτά καταστήματα της πόλης μας

Η ελληνική οικογένεια με επίκεντρο τα παιδιά, κρατάει τα σκήπτρα της αγοραστικής κίνησης αυτή την περίοδο. Νονοί και βαφτιστήρια, γονείς, παππούδες κ.α πρωταγωνιστούν παραδοσιακά στον καταναλωτικό «πυρετό» του Πάσχα. Με προτεραιότητα τη λαμπάδα, διακινούνται όμως πολλά ακόμα δώρα για μικρούς και μεγάλους ή για το σπίτι. Απευθυνθήκαμε στους ειδικούς για τα best off στην πασχαλινή, εμπορική Πάτρα.

«Είμαστε τυχεροί που κάναμε την αγάπη μας επάγγελμα» αναφέρει ο Γιώργος Αβράμης του σύγχρονου καταστήματος κηροπλαστικής τέχνης της πλατείας Γεωργίου. «Ανήσυχος» δημιουργός κεριών τρίτης γενιάς,  στοχεύει να «κάνει τη διαφορά» και φέτος στο πασχαλινό shopping λαμπάδων και διακοσμητικών κεριών. Συνήθως είναι κλεισμένος ώρες ατέλειωτες στο εργαστήριό του και χάρη σε ένα μικρό διάλειμμα του αποσπάσαμε πληροφορίες για το thebest.gr.

Τί προτείνει λοιπόν; «Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε μίνιμαλ λαμπάδες που αρέσουν πάρα πολύ σε άσπρο- μαύρο. Έχουν ξεχωρίσει με την αφαιρετικότητά τους και αποτελούν πλέον κομμάτι της ταυτότητά μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τις καλλιτεχνικές λαμπάδες που στολίζονται από τρισδιάστατα λουλούδια, φτιαγμένα στο χέρι. Μιλάμε για γλυπτική σε γνήσιο κερί μέλισσας. Στις καινοτομίες κατατάσσω την ένωση υγρού γυαλιού με κερί, μια ιδέα που αξιοποιήσαμε παρακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις σε τραπεζαρίες gala και γάμων. Το αποτέλεσμα έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο, «κολλάνε» στη βιτρίνα. Επίσης, χρησιμοποίησα καμβά και βότσαλα δημιουργώντας συνθέσεις ανάγλυφες και τρισδιάστατες σε οικολογικό πνεύμα. Για τα παιδιά έχουμε λαμπάδες με αστέρια, άνθη και άλλα χαριτωμένα στοιχεία ραμμένα στο χέρι, που μένουν στο παιδικό δωμάτιο.

Νομίζω πως πια όσοι έρχονται σε εμάς αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα κλασικά παιχνίδια. Έχουμε πάντως μεγάλη απήχηση και στα κεριά για το σπίτι καθώς πετύχαμε πλέον 28 ομάδες αρωμάτων- ένας αναπάντεχος αριθμός πραγματικά- ενώ υπάρχουν στο κατάστημα και προϊόντα από φυσική κερήθρα με αποξηραμένα από εμάς λουλούδια, καθώς και μεγάλη γκάμα premium αρωμάτων σε κερι σόγιας. Η συνεπής προσήλωση στο χειροποίητο αλλά και στα φυσικά υλικά φαίνεται πως έχει κεντρίσει το κοινό. Έχουμε γίνει σημείο αναφοράς και εισπράττουμε ενδιαφέρον από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό» καταλήγει. 

 

 

 

 

Info:

Avramis George candles

Πλ.Γεωργιου Α4 - Πάτρα

avramisgeorge.gr

facebook.com/avramisgeorge.gr

instagram.com/avramisgeorge.gr

Η εταιρεία και τα καταστήματα Carrel στο κέντρο της Πάτρας και στο Χαλάνδρι της Αθήνας, έχουν την σοφιστικέ αισθητική σφραγίδα της Αναστασίας Σίνου. Λειτουργούν τα τελευταία 3 χρόνια, αποπνέοντας έναν κατάδικό τους χαρακτήρα στο τοπίο των βρεφικών και παιδικών ειδών.

«Η ιδέα γεννήθηκε όταν ήμουν έγκυος. Έψαχνα διαφορετικά πράγματα για το μωρό και δεν τα έβρισκα στην αγορά. Αναζητούσα μια εναλλακτική πρόταση που οδήγησε τελικά στη δημιουργία της  δικής μου επιχείρησης. Ξεκίνησα να συνεργάζομαι με labels από Δανία και Γαλλία καθώς με γοήτευσαν το design και τα χρώματα με την αίσθηση του vintage στα αξεσουάρ μωρού. Επιπλέον επένδυσα σε χαριτωμένα ρουχαλάκια από 100% οργανικό βαμβάκι ισπανικής προέλευσης. Κατόπιν ανέπτυξα μια γκάμα πιο premium, για «ψαγμένο» κοινό, που αποζητάει κάτι επώνυμο πέρα από τα συμβατικά, εμπορικά κριτήρια.  Στο κατάστημα της Πάτρας, που ανακαινίστηκε πρόσφατα, αρέσουν  πάρα πολύ  οι συλλογές των ρούχων, τα είδη για τη βόλτα ή το φαγητό , τα παπούτσια, τα γυαλιά, τα παιχνίδια, τα διακοσμητικά δωματίου. Διαθέτουμε και πασχαλινές λαμπάδες για τους νονούς με ιδιαίτερο γούστο» εξηγεί στο thebest.gr η κ. Σίνου.

Karl Lagefeld, Marc Jacobs, Mushie, Sunnie, Name it, Liewood, Boss, Timberland, MC2 Saint Barth, Adidas, Μayoral, Conguitos, DKNY, Jack and Jones, Billieblush, Abel and Lula κ.α. σε εξαιρετικές επιλογές συνυπάρχουν στο ενημερωμένο βεστιάριο του Carrel για μικρούς και μικρές fashionistas. Αναμφίβολα θα εντοπίσετε ανάμεσά τους τα πιο υπέροχα δώρα για τη γιορτινή περίοδο που διανύουμε.  

Ενδεικτικό της διάθεσης για μια «ολιστική εμπειρία» στο Carrel είναι το baby spa που λειτουργεί μέσα στο κατάστημα. Υπάρχει ένα μικρό baby pool όπου μια εξειδικευμένη μαία κάνει υδροθεραπεία και μασάζ στα μωράκια!

 

Info:

Carrel

Ρήγα Φεραίου & Μιαούλη 159 - Πάτρα

www.carrel.gr

instagram.com/carrel.gr

 

 

 

Ανέκαθεν μαγνήτιζε τα βλέμματα ο πλούσιος παιχνιδόκοσμος στις βιτρίνες του ονομαστού «Μπιζζζ»! Οι αδελφές Ελπίδα και Σταυρούλα Τσώνη μας υπενθύμισαν πως το κατάστημα ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1988 ως επιχείρηση των γονιών τους και κατόπιν οι ίδιες το ανέπτυξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια.

Πλέον το «Μπιζζζ», πέρα από παιχνίδια, διαθέτει και πολλά διακοσμητικά, ρούχα και αξεσουάρ συν ότι λειτουργεί site. Και εννοείται πως ειδικά τέτοιες μέρες, εν όψει Πάσχα, μια βόλτα προς τα εκεί αποδεικνύεται πραγματικός πειρασμός. Οι προτάσεις για νονούς και γονείς είναι αμέτρητες αλλά εμείς μάθαμε τα best sellers.

Όπως μας ενημέρωσε η κ. Τσώνη: «Μεγάλη ζήτηση έχουν οι ήρωες από το διάσημο καρτούν «Λίλο και Στιτς» σε αγόρια και κορίτσια. Ο Στιτς είναι η πλέον επίκαιρη φιγούρα σε παπούτσια, μαγιό, σαγιονάρες, λούτρινα, τσάντες, λαμπάδες. Eπίσης, πολλά αγόρια ζητάνε λαμπάδες με γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο Messi, ή ολόκληρες ομάδες. Τα μικρότερα κορίτσια χαίρονται πολύ με είδη εμπνευσμένα από τη σειρά «Το κουκλόσπιτο της Gabby». Aνάρπαστα γίνονται τα παπούτσια με φωτάκια και τις εικόνες των Batman, Spiderman, Avengers. Kαι υπάρχει τεράστια γκάμα σε λούτρινα, είτε πόνυ, είτε άλλοι δημοφιλείς ήρωες που βλέπουν τα παιδιά στην τηλεόραση.

Θα λέγαμε πως οι τιμές κινούνται στα περσινά επίπεδα, καταφέραμε δηλαδή τις όποιες διαφοροποιήσεις να μην τις επιβαρύνεται οικονομικά ο πελάτης. Το θετικό είναι πως όλοι ξέρουν πως σε εμάς δεν θα βρουν απλά κάτι διαφημιζόμενο. Οι επιλογές μας για τις λαμπάδες γίνονται ώστε να μην πάνε τα παιδιά στην εκκλησία για την Ανάσταση με ένα απλό κερί, έχοντας αφαιρέσει το παιχνίδι. Προσέχουμε πάντα να έχει μείνει κάτι γιορτινό επάνω. Αυτή την περίοδο υποδεχόμαστε πάρα πολύ κόσμο και προτεραιότητά μας είναι να τον ευχαριστήσουμε με ποιοτικά είδη, θετική διάθεση και σωστή εξυπηρέτηση. Να αισθανθούν πως άξιζε τα χρήματα που έδωσαν η επίσκεψη στο Μπιζζζ».

Info:

Μπιζζζ

Κανακάρη 185 -  Πάτρα

mpiztoys.gr

facebook.com/www.mpiztoys.gr

 

 

 «Είμαστε μια αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση και εκπροσωπώντας τη δεύτερη γενιά, γιορτάζουμε αισίως τα 50 της χρόνια» αποσαφηνίζει η Μαίρη Μπαλατή, υπεύθυνη των Nick stores. Η ίδια και τα αδέλφια της- Βίκυ, Κωνσταντίνος, Χριστίνα -διαχειρίζονται τέσσερα καταστήματα στην Πάτρα συνεχίζοντας τη διαδρομή της εταιρείας, που ίδρυσαν οι γονείς τους, Νίκος και Χαρά Μπαλατή.

Το όνομα Nick είναι συνώνυμο με το βρεφικό, παιδικό και εφηβικό ρούχο, αλλά τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν και σειρές ανδρικών και γυναικείων ειδών στο πνεύμα του ολοκληρωμένου, family shopping. «Διαθέτουμε τα πάντα στην κατηγορία της ένδυσης. Ο καταναλωτής θα βρει σε εμάς όλα τα είδη ρουχισμού, από street casual κομμάτια μέχρι προτάσεις για πιο επίσημες και γιορτινές περιστάσεις. Πλέον δεν δίνουμε έμφαση αποκλειστικά στο δικό μας σήμα αλλά και σε δεκάδες brands που αντιπροσωπεύουμε, ελληνικά στην πλειοψηφία τους. Η γκάμα που εμπορευόμαστε είναι πολύ μεγάλη» εξηγεί στο thebest.gr η Μαίρη Μπαλατή.

Συγκεκριμένα,  συνυπάρχουν μεταξύ άλλων στα Nick stores,  οι ετικέτες Νame it Kids, Sprint, Ebita, Losan, Joyce, Trax, Only& Sons, Paco, P/ Cocs, Viscodi. Βασική επιδίωξη των ιδιοκτητών της Nick είναι να δίνεται στο κοινό η δυνατότητα να αποκτήσει σε πολύ προσιτό κόστος τα ρούχα που χρειάζεται και επιθυμεί.

 «Σε καιρούς δύσκολους από πλευράς ακρίβειας, αποτελεί αδιαμφισβήτητα πρόκληση να μπορείς να συνδυάσεις με συνέπεια καλή ποιότητα και χαμηλή τιμή» μας λένε.

«Το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί μπορούν να ψωνίσουν εδώ ολοκληρωμένο σετ για το βαφτιστήρι τους από 12 - 20 ευρώ.  Oι πρώτες τιμές είναι πραγματικά δελεαστικές και από εκεί και πέρα ανεβαίνουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις. Για το αγόρι υπάρχουν για παράδειγμα καλοκαιρινά σετ από 12 ευρώ και πουκάμισα μαζί με παντελόνι ή βερμούδα από 20 ευρώ και για τα κορίτσια όμορφα φορέματα από 12 ευρώ. Οι πρώτες ύλες είναι ελληνικές, η ραφή εκλεκτή και χρησιμοποιείται 100% βαμβάκι. Δεν  χρειάζεται να ξοδεύεται ο κόσμος μόνο στις ξένες «αλυσίδες» και να ντύνονται όλοι πανομοιότυπα… Επιπλέον στα Nick η εξυπηρέτηση είναι πολύ πιο ζεστή και προσωπική» επισημαίνει η κ. Μπαλατή.

Για το Πάσχα η εαρινή ενδυματολογική παλέτα «παίζει» στα δροσερά παστέλ, όπως οι τόνοι της μέντας, του σιέλ, του ροζ, δίχως να λείπουν τα all time classic, όπως το ναυτικό μπλε και τα μπεζ. Ανάμεσα στα best sellers οι νέες, επίκαιρες παντελόνες, οι «κοφτές» δαντέλες, τα τζιν, οι ζιπ κιλότ… Οι διεθνείς τάσεις της μόδας αποτυπώνονται πληθωρικά στις βιτρίνες και τα ράφια των Nick. Και πρωτίστως απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο. 

 

Nick stores

  • Αγίου Κων/νου 96, Aγυια - Πάτρα
  • Ερμού 79 - Πάτρα
  • Ανθείας 194 - Πάτρα

Nick men's

Ανθείας 157. - Πάτρα

instagram.com/nickstores.gr

facebook.com/nickstores.nickstores

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View