ΣΙΝΕΜΑ

/

Το ψυχολογικό θρίλερ των Unboxholics, "Μην Ανοίγεις την πόρτα" από την Πέμπτη 25-4 και στην Πάτρα

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Έπειτα από 12 χρόνια viral παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι Unboxholics κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο με ένα θρίλερ.

Αναμφίβολα ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η περίπτωση της ταινίας «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Σάκη & Αλέξανδρου Καρπά (Unboxholics) που ντεμπουτάρει σε διανομή της Rosebud.21 στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη 25-4-2024 και θα την δούμε και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου έχει ήδη ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων.

To σενάριο της ταινίας μας μεταφέρει κάπου μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού.

Έπειτα από 12 χρόνια viral παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι Unboxholics κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο με ένα θρίλερ.

Είναι μία ξεχωριστής περίπτωσης, ταινία, ένα θρίλερ που έχει απασχολήσει καιρό τώρα κριτικούς και κοινό και που από την Πέμπτη 25 Απριλίου θα την υποδεχθούν & τα Options Cinemas, στην Πάτρα με το σινεφίλ κοινό να αδημονεί.

Όπως διαβάσαμε, έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι Unboxholics έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original – πρωτότυπο περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το “Κουκλοθέατρο”, μια διαδραστική horror σειρά πέντε (5)επεισοδίων.

Η πρώτη (1η) μεγάλου μήκους ταινία τους, τώρα είναι γεγονός και πρόκειται για το ψυχολογικό θρίλερ «Μην Ανοίγεις την πόρτα», σε σενάριο και σκηνοθεσία των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, με πρωταγωνιστές τους Σάκη Καρπά και Φωτεινή Λεβογιάννη, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Απριλίου 2024 από τη Rosebud.21 με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και της Digital Minds.

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος, η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Η διάρκεια της ταινίας είναι 87 λεπτά.

*Η περίπτωση των Unboxholics θεωρείται πολύ ιδιαίτερη και έχει απασχολήσει και τα Μέσα ενημέρωσης και γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν επίσης εκτός από την σκηνοθεσία, οι Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture