ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εκδήλωση για την "Πορεία της Ελλάδας & της Ευρώπης στο πλαίσιο των Διεθνών Γεωπολιτικών εξελίξεων"

Κοινοποίηση
Tweet

Την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 17:00 στην Αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών - Την οργανώνει το ΙΝΑΔΕ όπου Γ.Γ. είναι ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Φ. Ζαΐμης

Το διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.) προσκαλεί το κοινό σε μία ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "Η πορεία της Ελλάδας & της Ευρώπης στο πλαίσιο των Διεθνών Γεωπολιτικών εξελίξεων".

Η εκδήλωση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Γ.Γ. του ΙΝΑΔΕ και Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 17:00 στην Αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών στη νέα Εθνική οδό Πατρών Αθηνών 38-40 μετά την οδό Αμερικής.

Κεντρικοί ομιλητές στην ενδιαφέρουσα, όπως αναμένεται εκδήλωση θα είναι ο στρατιωτικός αναλυτής και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης και ο Μελέτης Μελετόπουλος Διδάκτωρ οικονομικών και κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές: Μιχάλη Αγγελόπουλο (ΝΔ), Ευάγγελο Αντώναρο (ΣΥΡΙΖΑ) και Λευτέρη Καρχιμάκη (ΠΑΣΟΚ).

Πρόεδρος του ΙΝ.Α.Δ.Ε. είναι ο κ. Αθανάσιος Παπανδρόπουλος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις