ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ

Κοινοποίηση
Tweet

Ερευνάται η διαδικτυακή παρουσία του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε χθες (19/4) έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν, όπου διεξάγεται η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως μεταδίδει το CNN, o διοικητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Jeffrey B. Maddrey, δήλωσε ότι ο άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Max Azzarello, νοσηλεύεται στη Κέντρο Εγκαυμάτων Cornell.

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Joseph Kenny, δήλωσε ότι η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα εάν το περιστατικό σχετίζεται με τη δίκη του Τραμπ. Ανέφερε ότι ο άνδρας είχε κάνει σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι η διαδικτυακή του παρουσία θα αποτελέσει μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας.

 

Ο Maddrey εξήγησε ότι ο Max Azzarello πήγε στο κέντρο του πάρκου Collect Pond, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Τραμπ, άνοιξε το σακίδιό του και έβγαλε φυλλάδια τα οποία σκόρπισε στο πάρκο.

“Στη συνέχεια, έβγαλε ένα δοχείο και περιέλουσε τον εαυτό του με κάποιο είδος υγρού – ένα υγρό που πιστεύουμε ότι είναι εύφλεκτο υλικό – και αυτοπυρπολήθηκε“, είπε ο Maddrey σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Έπειτα, ο άνδρας έπεσε πάνω σε ένα αστυνομικό κιγκλίδωμα και σωριάστηκε στο έδαφος. Αρκετοί που βρίσκονταν στην περιοχή προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά χρησιμοποιώντας τα μπουφάν τους αλλά και πυροσβεστήρες, συμπλήρωσε ο Maddrey.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις