ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Καρέ - καρέ το βίντεο που έφερε την ανατροπή στην υπόθεση

Κοινοποίηση
Tweet

Τι δείχνει το βίντεο που βρίσκεται στο «μικροσκόπιο»

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται το βίντεο - ντοκουμέντο που φέρεται να είναι εκείνο το οποίο έφερε την ανατροπή του θανάτου του 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

 Το βίντεο έχει τραβηχτεί στις 6 Απριλίου, Σάββατο, ώρα 20:46 και ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται με κουκούλα και γάντια.

 Το βίντεο που έφερε την ανατροπή

Στο βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega, φαίνεται ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα.

Ο ένοικος ανοίγει και ο άνδρας μπαίνει. Το θύμα τού άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά, ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του.

 Ο άνδρας φαίνεται πως έχει μέτρα προστασίας, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στην κάμερα, φοράει γάντια και κρύβει το πρόσωπό του. Έμεινε στο διαμέρισμα για 27 λεπτά ενώ σε αυτόν τον χρόνο εκτιμάται πως έχασε τη ζωή του ο Γερμανός.

 
 

Η ανάλυση του βίντεο

Η ανάλυση του βίντεο - ντοκουμέντο έγινε από τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.

 «Βλέπουμε έναν άνθρωπο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά. Το ένα χέρι το έχει στην τσέπη, δεν το βγάζει καθόλου, οπότε ενδέχεται να κρατάει εκεί μέσα κάποιο αντικείμενο».

 Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι ο ήχος από το βίντεο είναι δύσκολο να αναλυθεί, καθώς μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκε δύο φορές θόρυβος που συνοδεύτηκε από την φράση «ωχ».

 «Η αστυνομία μπόρεσε από το περπάτημα του 45χρονου να φθάσει σε αυτόν. Τον συνέλαβαν ενώ οδηγούσε ένα μηχανάκι με τον νόμο περί οπλοφορίας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις