EVENTS

/

Οι stars έσπευσαν στο Dior show για τη Νέα Υόρκη και τη Μάρλεν Ντίντριχ

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η front row στο Μπρούκλιν γέμισε με τις πιο κοκέτες ηθοποιούς του σύγχρονου Χόλιγουντ

Και ποιος δεν ήταν στο τελευταίο Dior show!

To Xόλιγουντ – και όχι μόνο- ενισχύει διαρκώς με τη λάμψη του κάθε καινούρια collection της Maria Grazia Chiuri. Aυτή τη φορά ηχηρά ονόματα όπως Σαρλίζ Θερόν, Ναόμι Γουότς (με την κόρη της), Ρόζαμουντ Πάικ, Ανια Τέιλορ Τζόι, Νταιάν Κρούγκερ, Μισέλ Γουίλιαμς, Λετίσια Κάστα, Αλεσάντρα Νταντάριο κ.α. κάθισαν front row στο Μπρούκλιν. Ντυμένες με χαρακτηριστικά Dior outfits οι stars χειροκρότησαν την pre fall επίδειξη για τον επόμενο πρώιμο χειμώνα. Ηταν αφιερωμένη στη ντίβα του εκράν Μάρλεν Ντίντριχ και στη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης με έμβλημα το Αγαλμα της Ελευθερίας.

Αλλωστε,  στην αυτοβιογραφία Christian Dior and I, το κεφάλαιο που είναι αφιερωμένο στο ταξίδι Παρίσι-Νέα Υόρκη του  ίδιου του ιδρυτή, ανοίγει έναν διάλογο μεταξύ των πρωτευουσών του στιλ. Επιπλέον, όταν σήμανε επανάσταση το New Look του 1947 στη Γαλλία, στην Αμερική έκανε τομή στο Old Hollywood ύφος το σκανδαλιστικό, ανδρόγυνο ντύσιμο της Ντρίντριχ με κοστούμι, γραβάτα και καπέλο. Στο φιλμ της  Stage Fright (1950) ενδυματολόγος ήταν μάλιστα ο αθάνατος Christian Dior. 

Ετσι, επόμενα χειμερινά must είναι τα φαρδιά παντελόνια και οι pencil φούστες της εποχής των 40s, τα χαλαρά slip dresses, τα βελούδα  και τα αστραφτερά κρόσσια.

Τα σύμβολα της Νέας Υόρκη και του Παρισιού, το Άγαλμα της Ελευθερίας και ο Πύργος του Άιφελ, τυπώθηκαν σε μπουφάν καμπαρντίνες, φορέματα από σφυρήλατο σατέν, τζιν κ.α. Πάρτε μια πρώτη γεύση.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View