SPOTLIGHT

/

Η Μαρίνα Σάττι αποκαλύπτει συγκινημένη που θα αφιερώσει την εμφάνισή της στη Eurovision

Κοινοποίηση
Tweet

«Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, αυτή τη μελωδία την έχω ζηλέψει», είπε

Η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, με το πλέον γνωστό τραγούδι «Zari», αποκαλύπτει σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της.
Η βραδιά της Eurovision θα είναι διπλά δύσκολη για τη Μαρίνα Σάττι, αφού εκτός από το «βάρος» να εκπροσωπήσει τη χώρα, θα σκέφτεται και τον πατέρα της, που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή.

Όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Μαρίνα Σάττι ερωτήθηκε αν θα αφιερώσει κάπου την εμφάνισή της, η τραγουδίστρια λύγισε.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν ένα «ε…», κάτι που προφανώς υποδηλώνει πως την εμφάνιση θα την αφιερώσει τον μπαμπά της που έχασε πρόσφατα.

«Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δε μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Μέχρι στιγμής, είπε, έχει μιλήσει με άλλους διαγωνιζόμενους στην Eurovision, τη «Σίλια από την Κύπρο, με την κοπέλα από τη Σλοβενία, με τον Ελβετό».

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι, ξεκαθάρισε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους, πόσω μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο». Αν είχε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της, είπε: «αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή και από το μεγάλο αποτύπωμα που είχε το βίντεο κλιπ, που ήταν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας», συμπλήρωσε.

«Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, αυτή τη μελωδία την έχω ζηλέψει», δεν έκρυψε η Μαρίνα Σάττι.

Και δεν έκρυψε ότι «πιστεύω ότι όπως το έχουμε στήσει θα πάμε καλά».

«Έχω ένα ματάκι που μου έχει πάρει δώρο ένας φίλος μου κι ένα ζαράκι μικρό, για γούρια», πρόσθεσε η Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight