ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλησιάζουν στην Αθήνα οι αγρότες- Έφτασαν Αφίδνες- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Φωτο eurokinissi

Κοινοποίηση
Tweet

Το απόγευμα το συλλαλητήριο

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το πρώτο κομβόι των αγροτών έφτασε στις Αφίδνες, όπου το περίμενε η Αστυνομία, για να το συνοδεύσει , προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου στον ΑΝΤ1, «μετά τις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας σε όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες».

Μάλιστα, η κυρία Δημογλίδου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κλείσει το μετρό, εκτός κι αν υπάρχουν έκτακτοι λόγοι ασφάλειας που θα αναγκάσουν τις Αρχές να κλείσουν κάποιον σταθμό.

«Θα υπάρχει και πάλι έντονη παρουσία της Τροχαίας, ώστε να διευκολύνει όντως την κίνηση των πολιτών αλλά και των ίδιων των αγροτών, οι οποίοι φυσικά θα συνοδευτούν και στην αποχώρησή τους από το Λεκανοπέδιο. Από τις πρωινές ώρες αναμένεται να ξεκινήσει αυτή η αποχώρηση και φανταζόμαστε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί. Θα υπάρχει όμως έντονη παρουσία της Τροχαίας για να διευκολύνει τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

 

Το συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6.30 σήμερα το απόγευμα, ενώ λίγο μετά τις 9 το πρωί τα τρακτέρ ξεκίνησαν από το Κάστρο Βοιωτίας.