SPORTS

/

Ο Ερμής 3-0 απο τον Απόλλωνα Σμύρνης

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Σταματόπουλος: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ήμασταν τραγικοί"

Ποδαρικό με ήττα έκανε για το 2010 η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών η οποία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έχασε εντός έδρας, με 3-0 (25-18, 25-22, 25-11) από τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Ερμή Πατρών, Σταύρος Σταματόπουλος, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ήμασταν τραγικοί σε όλο το παιχνίδι και εγώ είμαι αυτός που φταίει για την σημερινή ήττα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

ΕΡΜΗΣ (Σταματόπουλος): Κοντοδημόπουλος, Κανάς, Μποσγανάς, Κουνετάς, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος, λίμπερο ο Αναστασόπουλος (Ιτάλο, Πατρινός, Μαθιουδάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Λαιος): Ρουσάκης, Μπιλήρης, Καράγιωργος, Χριστόπουλος, Σασάτης,  Μαργαρίτης, λίμπερο ο Γκούντα, (Λυσανδρόπουλος, Φραγκιαδάκης, Κελεμπέλης).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports