ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωκίων Ζαΐμης από Αίγιο: Συνεχίζουμε δυναμικά, δημοκρατικά, προοδευτικά, με δουλειά και προσήλωση στο στόχο

Κοινοποίηση
Tweet

Συνάντηση με δημότες στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης»

Στο Αίγιο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαϊμης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του

Ιδιαίτερα «θερμή» ήταν η υποδοχή των δημοτών της Αιγιαλείας στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνας Ζαΐμης στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Αλέκος Μέγαρης» την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για όλους», αφού ενημέρωσε  για το έργο του στον τομέα ευθύνης του που ήταν η Επιχειρηματικότητα, η έρευνα και η Καινοτομία, αναφέρθηκε και στα σημαντικά έργα που προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Στη συνέχεια έδωσε έμφαση στις δυνατότητες και στις προοπτικές που έχει η Αιγιαλεία να αναπτυχθεί και να αναβαθμιστεί τουριστικά. «Η αξιοποίηση του θαλασσίου μετώπου και η προώθηση των τοπικών προϊόντων, που είναι εξαιρετικής ποιότητας, όπως οίνος, λάδι και εσπεριδοειδή , αποτελούν στοιχήματα για την επόμενη τετραετία.

Η αρχή έγινε, σε πολλά ανοικτά ζητήματα, τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και η Αιγιαλεία να βγει μπροστά προβάλλοντας κάθε δυνατό της σημείο», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του επισκεπτόταν συχνά πυκνά την περιοχή, συνομιλώντας με παραγωγούς, επιχειρηματίες και αμεταποίητες.

Ο Αντίπεριφερειάρχης υποσημείωσε ότι ο  διάλογο και η προσήλωση στην ανάπτυξη  μπορούμε να δουλέψουμε αποτελεσματικά για να επιτευχθεί ο απώτερος  στόχος που είναι η οικονομική ανάδειξη της περιοχής .

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις