ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χάντερ Μπάιντεν: Ακροδεξιοί διέρρευσαν στο ίντερνετ σχεδόν 9.000 φωτογραφίες που είναι γυμνός και με ναρκωτικά

Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Κοινοποίηση
Tweet

Νέοι μπελάδες για τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ

Σε νέους μπελάδες μπαίνει ο Χάντερ Μπάιντεν, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, καθώς διέρρευσαν στο ίντερνετ σχεδόν 9.000 φωτογραφίες του από οικογενειακές στιγμές αλλά και πιο προσωπικές, όντας σε κάποιες γυμνός με ιερόδουλες στο πλευρό του ή να φαίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η ακροδεξιά ΜΚΟ Marco Polo ανέβασε 8.864 φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν στην ιστοσελίδα bidenlaptopmedia.com, οι οποίες είναι μεταξύ του 2008 και του 2019 από διάφορα μέρη, όπως η Χαβάη, η Κίνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και οι ΗΠΑ.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν αποθηκευμένες στο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν ή είχαν σταλεί μέσω εφαρμογών και όλες απεικονίζουν προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές του γιου του Αμερικανού προέδρου. Σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ σε άλλες είναι γυμνός μαζί με ιερόδουλες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάντερ Μπάιντεν κατηγορήθηκε για 459 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών της πορνείας, της διανομής και κατοχής ναρκωτικών, της εξαπάτησης κυβερνητικών υπηρεσιών, των παράνομων ξένων λόμπι και του ξεπλύματος χρήματος, σε έκθεση που δημοσιεύτηκε το περασμένο φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει η DailyMail, «όλες οι φωτογραφίες ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε από τη DailyMail.com και πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο στις αρχές του 2021».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάντερ Μπάιντεν απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ για όλους τους λάθος λόγους, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστό ότι ζητούσε γυμνές βιντεοκλήσεις για να δώσει τον μισθό σε υπάλληλό του αλλά και ότι παρακαλούσε την ξαδέρφη του να κανονίσει ραντεβού με ηθοποιό 25 χρόνια μικρότερή του.

Ποια είναι η ακροδεξιά ΜΚΟ Marco Polo
Ένας πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, ο 28χρονος Γκάρετ Ζίγκλερ, είναι αυτός που ίδρυσε την ακροδεξιά ΜΚΟ Marco Polo, την οποία περιγράφει ως «μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλύπτει τη διαφθορά και τον εκβιασμό».

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η Πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν σε καλές στιγμές», δήλωσε ο Γκάρετ Ζίγκλερ και πρόσθεσε ότι ο «θησαυρός που ανέβασε η οργάνωσή του» περιέχει «το 98% των φωτογραφιών της συσκευής του Χάντερ Μπάιντεν».

Ο ίδιος δημοσίευσε επίσης περισσότερα από 120.000 emails αλλά και σελίδες από το ημερολόγιο της αδελφής του Χάντερ, της Άσλεϊ Μπάιντεν.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις