ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραζιλία: Μαγικές φωτογραφίες - Το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο «σηκώνει» στα χέρια το φεγγάρι

Κοινοποίηση
Tweet

O φωτογράφος Λεονάρντο Σενς πάλευε τρία χρόνια γι' αυτό το καρέ

Μαγικό αποτέλεσμα είχε το πείσμα του φωτογράφου Λεονάρντο Σενς στη Βραζιλία ο οποίος μετά από αποτυχημένες προσπάθειες τριών ετών κατάφερε να καταγράψει ένα μοναδικό καρέ.

Στη φωτογραφία του που έγινε viral μετά την ανάρτησή της στο Instagram, φαίνεται το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο να «σηκώνει» στα χέρια του το φεγγάρι.

Ο Σενς, ο οποίος φωτογραφίζει διάφορα σημεία του Ρίο από το 2005, εξήγησε ότι είχε ετοιμαστεί για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες μελετώντας τις κινήσεις της Σελήνης.

Για τον ίδιο λόγο είχε αγοράσει ένα καινούργιο σετ φακών πριν από δύο χρόνια χρησιμοποιώντας, παράλληλα, διάφορες εφαρμογές ώστε να γνωρίζει ακριβώς τη στιγμή που το φεγγάρι θα είναι ακριβώς πάνω από το άγαλμα του Ιησού, ένα από τα εμβληματικά αξιοθέατα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η πρώτη του προσπάθεια, το περασμένο Σάββατο, ξεκίνησε, μάλιστα, με σύννεφα στον ουρανό αλλά τελικά ο καιρός αποδείχθηκε σύμμαχος του Βραζιλιάνου φωτογράφου την ώρα που το φεγγάρι άρχισε να κατεβαίνει.

«Πήγα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να προσαρμόσω το τρίποδο και να περιμένω το φεγγάρι να ευθυγραμμιστεί» κατέληξε για την μαγική φωτογραφία του ο Σενς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις