ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η αγωγή διαζυγίου του Δασκαλάκη

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρέστη σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, που όμως δεν συζητήθηκε η αγωγή διαζυγίου

Η 20η Οκτωβρίου ορίστηκε ως ημερομηνία εκδίκασης της αγωγής διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης για την εν διαστάσει σύζυγο του και κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρέστη σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, όπου δεν συζητήθηκε η αγωγή διαζυγίου, μετά το αίτημα αναβολής της εκδίκασης από την πλευρά της κατηγουρούμενης μητέρας.

«Πρόκειται να συζητηθεί σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, η αγωγή διαζυγίου που έχει ασκήσει ο κ.Δασκαλάκης κατά της εν διαστάσει συζύγου του και ήδη προφυλακισμένης για τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί. Υπεβλήθη από την πλευρά της μητέρας από την Πάτρα, αίτημα αναβολής εκδίκασης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο και ορίστηκε νέα ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 2023», είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Ο μόνος που έχει ασκήσει αγωγή διαζυγίου, αιτούμενος τη λύση του γάμου λόγω ισχυρού κλονισμού και δη λόγω των κατηγοριών που έχουν αποδοθεί στην κατηγορούμενη, είναι ο κ.Δασκαλάκης» πρόσθεσε.

 Όπως επισήμανε ο δικηγόρος του, τον κ.Δασκαλάκη τον ενδιαφέρει μόνο η δικαίωση της μνήμης των τριών του παιδιών.

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που θέλουν την κατηγορούμενη μητέρα να αναμένει την αθώωσή της προκειμένου να είναι ξανά μαζί με τον άντρα της, ο κ.Καράμπελας σχολίασε πως «ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις