ΒΙΒΛΙΟ

/

Δύο νέα βιβλία για τους φαν των κόμικς από τις εκδόσεις Anubis

Κοινοποίηση
Tweet

Ο λόγος για το graphic novel «Marvel Action Spider-Man Vol. 3: Κακή Τύχη», σε σενάριο της Delilah S. Dawson & το manga «The Witcher: Ronin - Ο Μοναχικός Πολεμιστής»

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν δύο νέα βιβλία για τους φαν των κόμικς, το graphic novel «Marvel Action Spider-Man Vol. 3: Κακή Τύχη», σε σενάριο της Delilah S. Dawson, εικονογράφηση του Fico Ossio και μετάφραση του Χρήστου Τσέλιου, και το manga «The Witcher: Ronin - Ο Μοναχικός Πολεμιστής», σε σενάριο του Rafal Jaki, σχέδιο της Hataya και μετάφραση του Χρήστου Τσέλιου.

Τα νέα αυτά βιβλία των εκδόσεων Anubis θα τα βρείτε & στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

«Marvel Action Spider-Man Vol. 3: Κακή Τύχη»

Η νέα γενιά γνωρίζει τον αραχνάκια και τους νέους του φίλους

Ο Πίτερ, η Γκουέν και ο Μάιλς έχουν μάθει να συνεργάζονται, αλλά ένας νέος μοχθηρός αντίπαλος θα φέρει την ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης!

Μετά από μια καταστροφική σύγκρουση με τη Μαύρη Γάτα και τις δυνάμεις κακοτυχίας που διαθέτει, οι ήρωες κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Θα μπορέσουν ο Πίτερ, ο Μάιλς και η Γκουέν να ξεπεράσουν τα εμπόδια της κακής τους τύχης και να συνεργαστούν ξανά ή μήπως αυτό θα είναι το τέλος για το Εκπληκτικό Αραχνο-τρίο;

Σε σενάριο της Delilah S. Dawson και εικονογράφηση του Fico Ossio, στο «Κακή τύχη» ο Σπάιντερ-Μαν και οι εκπληκτικοί του φίλοι έρχονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον!

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν οι δυο πρώτοι τόμοι της σειράς «Marvel Action Spider-Man», με τίτλο «Μια Νέα Αρχή» και «Αραχνοκυνηγητό».

Έγραψαν για το graphic novel:

«Αυτή η ιστορία ενός νεαρού Spider-Man είναι τρομερά διασκεδαστική και απίστευτα απρόβλεπτη!» – weirdsciencemarvelcomics.com

«Οι διάλογοι και η ιστορία είναι πραγματικά απολαυστικοί και σε κάνουν να περιμένεις με αγωνία να δεις τι θα συμβεί στην επόμενη σελίδα.» – butwhytho.net

«Σπουδαίο σχέδιο, αιχμηρή γραφή και μια έξυπνη υπόθεση που προσφέρει μια νέα εκδοχή για έναν από τους πιο δημοφιλείς υπερήρωες του κόσμου – αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια νέα αρχή, είναι μια πολλά υποσχόμενη αρχή.» – school library

Σελίδες του βιβλίου: 72.

«The Witcher: Ronin - Ο Μοναχικός Πολεμιστής»

Ο ήρωας που αγάπησαν εκατομμύρια μέσα από τα video games και την επιτυχημένη σειρά του Netflix έρχεται τώρα και σε manga!

Ένα πρωτότυπο manga που διαδραματίζεται στον κόσμο του Witcher!

Σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από την Ιαπωνία της εποχής Έντο, ο Γκέραλτ έρχεται αντιμέτωπος με ηθικά διλήμματα, ενώ θα πολεμήσει εναντίον γιοκάι και όνι, πλασμάτων της ιαπωνικής μυθολογίας. Κάθε αναμέτρηση του δίνει κι από ένα νέο στοιχείο στην απελπισμένη του αναζήτηση για ένα μυστηριώδες πλάσμα γνωστό ως η Κυρά του Χιονιού ή αλλιώς γιούκι όνα, που κρατάει το κλειδί για να φτάσει ο Γκέραλτ στον προορισμό του.

Μα το να τη βρει θα αποδειχθεί πως δεν είναι τόσο εύκολο...

Έγραψαν για το «The Witcher: Ronin - Ο Μοναχικός Πολεμιστής»:

«Οι αναγνώστες θα μπορέσουν να απολαύσουν μια νέα πλευρά του κόσμου του Witcher, καθώς ο Geralt αλληλεπιδρά με ένα διαφορετικό είδος τεράτων από αυτό που αντιμετωπίζει συνήθως.» – Masahiko Ōtsuka (σκηνοθέτης ταινιών anime, συνιδρυτής του anime studio TRIGGER Inc.)

«Οι φαν του Γητευτή θα βρουν ότι αυτό το manga είναι μια απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή τους!» – theturnaroundblog.com

«Ένα πραγματικά απολαυστικό ανάγνωσμα, που δε σου επιτρέπει να το αφήσεις από τα χέρια σου πριν το διαβάσεις όλο!» – Ukyo Kodachi (σεναριογράφος του Boruto: Naruto Next Generations).

Σελίδες: 120.

Eπιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture