ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο η ποιητική συλλογή της Αιμιλιανής Σταυριανίδου

Κοινοποίηση
Tweet

Τίτλος της, «Στρατσόχαρτο καφέ και ζαχαρί» - Αυτή τη Δευτέρα 20/2/2023 στις 19.00

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 θα παρουσιαστεί στις 7 το απόγευμα στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, η ποιητική συλλογή της Αιμιλιανής Σταυριανίδου με τίτλο «Στρατσόχαρτο καφέ και ζαχαρί» που κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Άπαρσις.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ποιήματα από ηθοποιούς, μέσω μιας σκηνικής δράσης, φέρνοντας κάποιες από τις πιθανές μορφές της συνάντησης αναγνώστη- ποιητή, σε τρισδιάστατη μορφή.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με την γνωστή και αγαπητή ηθοποιό Όλια Λαζαρίδου, τη χορογράφο- διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών Μάρω Γαλάνη και τις ηθοποιούς.

Στη σκηνική δράση συμμετέχουν οι: Όλια Λαζαρίδου, Έλενα Πολυχρονάτου, Κωνσταντίνα Ευθυμίου, Πένυ Μουμτζή, Μιλένα Τούμπα, Αριάδνη Κωνσταντακοπούλου και Αιμιλιανή Σταυριανίδου.

Χορηγός της εκδήλωσης το παραδοσιακό καφεκοπτείο "Ο Σταύρος" που θα προσφέρει και τα κεράσματα.

*Η Αιμιλιανή Σταυριανίδου έχει γεννηθεί το 1999 στην Αθήνα και μεγάλωσε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Σπάρτη. Το 2021 αποφοίτησε από την Δραματική σχολή «Αρχή – Νέλλη Καρρά» και είναι τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών.

Η Όλια Λαζαρίδου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture