ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξης Τσίπρας: Αλλαγή σχεδίων για Πάτρα- Eτοιμάζεται κάθοδος στις 3 Φλεβάρη

Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
espilkon1@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η πρόταση μομφής άλλαξε τα δεδομένα

Και ενώ από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μέχρι προχθές μαθαίναμε  ότι ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έρθει στην Πάτρα λίγο πριν τις εκλογές, τις τελευταίες ώρες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι έχουμε αλλαγή σχεδίων.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζεται να έρθει στην Πάτρα στις 3 Φεβρουαρίου και να μιλήσει σε κλειστό χώρο ο οποίος ακόμη δεν έχει "κλειδώσει". 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αλλαγή πλεύσης συνέβαλε η πρόταση μομφής και το κλίμα που διαμορφώθηκε μετά από αυτήν και οξύνει την ένταση στο πολιτικό σκηνικό.

'Έτσι κρίθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να έρθει γρηγορότερα από τον αρχικό σχεδιασμό στην Πάτρα, η οποία αποτελεί και προνομιακό χώρο για τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να "ζεσταθεί" το κλίμα και να κρατηθεί σε υψηλούς τόνους η πολιτική αντιπαράθεση που οδηγεί στις κάλπες.

Το αφήγημα Τσίπρα θα είναι ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει πλέον στη θέση της καθώς η ελληνική κοινωνία ζει  στη δίνη των αποκαλύψεων για έναν ασύλληπτο αριθμό υποκλοπών, στη δίνη ενός πρωτοφανούς σκανδάλου». 

Παράλληλα ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Αχαΐας δουλεύει στο φουλ. Ο Υπουργός Οικονομικών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα βρεθεί στην Πάτρα, στις 31 Ιανουαρίου 2023 για την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του βιβλίου με τίτλο: «Με την πλάτη στον τοίχο: διαπραγματεύσεις για την κοινωνία και την οικονομία 2015-2019». Ομιλητές θα είναι ο Πάνος Σκουρλέτης και η Σία Aναγνωστοπούλου.
Στις 10 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με τον "εκρηκτικό" Παύλο Πολάκη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις