ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ένα μοναδικό Christmas Holy Night, από την Cantelena

Κοινοποίηση
Tweet

Η κάθε φωνή έχει αξία. Οι μελωδίες ενώνουν. Οι ενωμένες φωνές έχουν δύναμη.

Η Cantelena λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 8μμ, για 7η  συνεχόμενη χρονιά έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στη μαγική χώρα των Χριστουγέννων με επίσημη προσκεκλημένη της τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σονια Θεοδωρίδου και την ορχήστρα Sonus Amantes.

Για αυτή τη χρονιά, η Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού και οι μαγικές φωνές της Cantelena, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό, Χριστουγεννιάτικο μουσικό σύμπαν.

Τα τραγούδια θα γίνουν ευχές και οι ευχές μας τραγούδια. Τραγούδια Χριστουγέννων, αγάπης, και ελπίδας. Τραγούδια πασίγνωστα, αγαπημένα, κατανυκτικά αλλά και εορταστικά!

Μία αυθεντική εμπειρία Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους υπόσχονται οι χορωδοί της Cantelena, μετατρέποντας πασίγνωστα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ευχές! Μαγικές ερμηνείες συνδυασμένες με multimedia τεχνικές και ψηφιακά σκηνικά δημιουργούν μια συνολική μαγική ατμόσφαιρα που θα είναι μοναδική για τους συνοδοιπόρους αυτού του μελωδικού ταξιδιού!

Οι πόρτες στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα ανοίξουν από τις 19:00 με διαφορά happenings τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας στολίζοντας μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ευχών.

Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της ticket services είτε στο βιβλιοπωλείο Ροδόπουλος (Κορίνθου & Φιλοποίμενος) και φυσικά στο χώρο της Cantelena Μαιζώνος 159.

_

Στοιχεία Christmas Concert
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 | 8μμ

Facebook Event Link

Link εισιτηρίων

_
Στοιχεία Eπικοινωνίας
Μαιζώνος 159 και Γούναρη, Πάτρα
2610 273668
cantelenapatras@gmail.com

Μέγας Χορηγός: B. Βλασταράς Α.Τ.Ε Τεχνική Εταιρία

Yποστηρικτές: Accountsaints,  Aravantinos Bath+Tiles , Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras , Grimaldi Lines , Minoan Lines S.A.

Aρωγοί: Porto Rio Hotel Patras Greece , Talks , Winecenter, Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής, ΔΙΗΧΟ , Χριστόπουλος Α.Τ.Ε ,Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη

Mέγας Xορηγός Επικοινωνίας: The Best Portal

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ionian Channel , Εφημερίδα Γνώμη Πατρών , UP FM - University of Patras Radio , patrasevents.gr

Συνδιοργάνωση: Cantelena , Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture