STYLE

/

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε 42 και γιόρτασε με αποκαλυπτικά Dolce e Gabbana looks

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Διάλεξε για τα γενέθλιά της ένα disco σύνολο- «πυροτέχνημα» και ένα διάφανο, δαντελένιο φόρεμα με εσωτερικά pin up εσώρουχα

Δεν θα μπορούσε βέβαια να περάσει απαρατήρητη στυλιστικά η Κιμ Καρντάσιαν ως birthday girl. Η πολυεκατομμυριούχος reality queen και businesswoman αφού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας λόγω κακοκαιρίας, αποφάσισε να γιορτάσει τα 42 της χρόνια στα μέρη της μεταξύ συγγενών και φίλων ντυμένη με δημιουργίες του διάσημου ιταλικού brand Dolce e Gabbana.

Aν και αρχικά επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ των72 εκατομμυρίων δολαρίων της αδερφής της Κάιλι Τζένερ με προορισμό το Λας Βέγκας, η Kιμ ενημερώθηκε ότι ο πιλότος δεν μπορούσε να προσγειωθεί με ασφάλεια λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών και των ισχυρών ανέμων. Ηταν ντυμένη με glittery bra top και ασορτί παντελόνι με λεπτεπίλεπτα μποτίνια και κολιέ τσόκερ με σταυρό από κρύσταλλα, outfit το οποίο τελικά κατάληξε σe burger στέκι του Λος Αντζελες. «Σταματήσαμε στο In-N-Out γιατί δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στο Carbone στο Βέγκας», δήλωσε σε βίντεο έχοντας κάπως καλυφθεί με λευκά φτερά.

 

Σε άλλα στιγμιότυπα η πασίγνωστη fashion & beauty icon αλλά και επικεφαλής των εσωρούχων της SKIMS εθεάθη σε πρόσθετο επίσημο δείπνο στο Καλαμπάσας με τις αδελφές της, τη μητέρα της και τους συντρόφους τους αλλά και οικογενειακή συντροφιά,  ντυμένη με χαρακτηριστικό pin up dress των Dolce e Gabbana από αιθέρια λευκή δαντέλα με ρετρό, μαύρο μπούστο και slip εσωτερικά. Στο Instagram είδαμε μια λευκή τούρτα γενεθλίων σε ένα στολισμένο τραπέζι με μεγάλα κεριά. Όπως έγραψε η Κλόε «Νόμιζα ότι οι άνθρωποι γίνονταν πιο γκρινιάρηδες όσο μεγαλώνουν, αλλά εσύ έχεις γίνει πιο συνειδητοποιημένος, στοργικός και υπομονετικός άνθρωπος. Κάθε ευλογία που έχεις στη ζωή, σου αξίζει απίστευτα». Η μητέρα της Κρις έγραψε στο διαδίκτυο «πραγματικά η πιο όμορφη γυναίκα μέσα και έξω».
 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View