SPOTLIGHT

/

Ο 21χρονος Γιώργος Νικολόπουλος από τον Πύργο τα κατάφερε στα blind auditions του The Voice

Κοινοποίηση
Tweet

Τραγούδησε Νίκο Οικονομόπουλο και έπεισε με την ερμηνεία του τον κριτή Σάκη Ρουβά να γυρίσει την καρέκλα του & να τον πάρει στην ομάδα του

Το μουσικό διαγωνιστικό σώου The Voice ξεκίνησε για μία ακόμη σαιζόν στο κανάλι του Σκάι με την πρεμιέρα να γίνεται το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022. Εκτός από τον 30χρονο Πατρινό Στάθη Μπαλάφα που με το κομμάτι «Ψέματα» ενθουσίασε και έκανε τρεις από τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες του επιλέγοντας ο ίδιος στο τέλος την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, υπήρξε και ένας ακόμη συμμετέχων από τη Δυτική Ελλάδα που τα πήγε καλά και πέρασε στην επόμενη φάση, ο μόλις 21χρονος Γιώργος Νικολόπουλος από τον Πύργο της Ηλείας που τραγουδά επαγγελματικά τα τελευταία 3 χρόνια.

Στις πρώτες Blind Auditions λοιπόν που είδαμε, ο Πυργιώτης Γιώργος Νικολόπουλος με την ωραία λαϊκή φωνή ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου “Δώρο για σένα” και έκανε την καρέκλα του κριτή Σάκη Ρουβά να γυρίσει στο τέλος. Μάλιστα οι κριτές μετά έκαναν λίγο πλάκα με το στυλ του Γιώργου Νικολόπουλου και με το ότι δεν έδειξε να αντιδρά ιδιαίτερα στο ότι είχε καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Στο τέλος φυσικά είπε ένα «ουάου» κάνοντας τον Πάνο Μουζουράκη να τον μημηθεί.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight