ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Τριαντάφυλλου Μασμανίδη,«Άβατον»

Κοινοποίηση
Tweet

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν στην Πάτρα το βιβλίο του Τριαντάφυλλου Μασμανίδη – «Άβατον», τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών, στις 8 το βράδυ.

Για το βιβλίο θα μιλήοσυν οι: ♦ Σία Αναγνωστοπούλου, καθηγήτρια Παντείου, βουλευτής Αχαΐας ♦ Αποστόλης Κατσιφάρας, πρώην περιφερειάρχης ♦ Κώστας Μπουλμπασάκος, δημοσιογράφος-συγγραφέας ♦ Λευτέρης Σπετσιέρης, εκπαιδευτικός, αντιπρόεδρος Συνδέσμου Φίλων Αγίου Όρους «Η Πλατυτέρα» & ο Τριαντάφυλλος Μασμανίδης, συγγραφέας του βιβλίου.

Χαιρετίζει ο Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Ένα ταξίδι… Ένα προσκύνημα στο «Περιβόλι της Παναγιάς»… Ένας απολογισμός σε τόπο άγνωστο, με πρωτόγνωρες και ανεπανάληπτες εμπειρίες ανάμεσα σε πολλά δίπολα: γυναίκα-άνδρας, νιάτα-γηρατειά, θρησκεία-αθεΐα, μοναστήρι-μοναχός, χριστιανισμός-κομμουνισμός. Μία επίσκεψη στο Άβατον γεμάτη απρόοπτα και εκπλήξεις.

 

«Το πρώτο μυθιστόρημα του Τριαντάφυλλου Μασμανίδη κρύβει πολλές εκπλήξεις. Μία, φαινομενικά, συνηθισμένη επίσκεψη για προσκύνημα στο Άγιο Όρος, πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και οδηγεί σε απρόσμενες αποκαλύψεις. Η γραφή του συγγραφέα ρέει αβίαστα και σε ωθεί να μπεις πιο βαθιά στο «Άβατον» και να ανακαλύψεις καλά κρυμμένα μυστικά και αλληγορίες…»

 Χρήστος Τσαντής

Ο Τριαντάφυλλος Μασμανίδης γεννήθηκε στην Πάτρα.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture