Βρήκαν σχέδια επίθεσης στο σπίτι
Εκατοντάδες ειδικοί αυτές τις ημέρες εξετάζουν τα αντικείμενα, τα έγγραφα και τους υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι του Μπιν Λάντεν και όπως φαίνεται έπεσαν πάνω σε λαβράκι: ανάμεσα στα έγγραφα βρέθηκαν και σχέδια μίας νέας επίθεσης.
Πρόκειται για ένα μεγάλο χτύπημα που ετοίμαζε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σε αμερικανικό έδαφος και το οποίο θα συνέπιπτε με την επέτειο των 10 ετών από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.Ένα από τα έγγραφα ανέφερε ότι στόχος θα ήταν σιδηροδρομικές γραμμές σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, χωρίς όμως να αναφέρεται συγκεκριμένο μέρος.
Το χτύπημα θα προκαλούσε τον εκτροχιασμό των τρένων, ωστόσο στα έγγραφα εκφράζονται και αμφιβολίες καθώς αναφέρεται ότι τα τρένα έχουν πια διαθέτουν πολύ υψηλή τεχνολογία και υπερσύγχρονα συστήματα φρένων.
Αναφορά του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας σημειώνει ότι ενώ προκύπτει πως κάτι βρισκόταν στα σκαριά, εντούτοις δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για πιθανούς τόπους ή στόχους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr