ΑΓΟΡΑ

/

Και φέτος οι επιτυχίες των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Πάτρα-Κέντρο & Πάτρα-Αγυιά αναδεικνύονται στην πρώτη θέση

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε τι μας είπαν οι επιτυχόντες

Για μία ακόμα χρονιά, οι επιτυχίες των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Πάτρα - Κέντρο & Πάτρα – Αγυιά αναδεικνύονται στην πρώτη θέση!

Βασικός παράγοντας επιτυχίας οι έμπειροι καθηγητές του φροντιστηρίου.

Οι υπεύθυνοι τους φροντιστηρίου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Άξιοι συγχαρητηρίων οι καθηγητές μας και το διοικητικό προσωπικό οι οποίοι συνέβαλαν στην προσπάθειά τους.

Παρακάτω, ορισμένα παραδείγματα επιτυχόντων και λίγα λόγια από μερικούς εξ αυτών:

 

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΑ ΚΩΣΤΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΣΑΚΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΦΕΡΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ - ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νιώθω χαρά και συγκίνηση καθώς πέτυχα τον στόχο μου και θα φοιτώ στην σχολή που ονειρευόμουν από τα παιδικά μου χρόνια. Ηταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά και γι αυτό θα ήθελα να πω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους επιτυχόντες! Ευχαριστώ πολύ τους γονείς και τους καθηγητές μου για την αμέριστη στήριξη.

 ΤΑΓΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 ΜΠΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΕΘΝΩΝ &ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μπορώ να πω, πως μετά από μια δύσκολη χρονιά οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Μετά από δύο χρονιές «γεμάτες» καραντίνα και έπειτα αυτής της φετινής, νιώθω ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που κατάφερα να έχω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές του Φροντιστηρίου Πουκαμισάς Πάτρα-Κέντρο που μαζί περάσαμε αυτή τη δοκιμασία και ιδιαίτερα τον κύριο Παπαθανασίου που με βοήθησε σε ό,τι τον χρειάστηκα.

ΤΣΟΥΣΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ανακούφιση για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Η προσπάθειά μου δικαιώθηκε, υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, στερήσεις και κυρίως η αποχή μου από το αγαπημένο μου άθλημα το βόλεϊ,τις οποίες αντιμετώπισα με προγραμματισμένο διάβασμα, χωρίς να αποκλεισθώ από τις συναναστροφές μου με τους φίλους μου και πάντοτε με την στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των καθηγητών του σχολείου και του φροντιστηρίου μου «Πουκαμισάς Πάτρα-κέντρο». Τους ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και την στήριξή τους. 

ΚΟΥΝΑΔΗ ΜΑΡΙΑ – ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΜΑΝΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ

Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς πέτυχα τον στόχο μου και έχω την ευκαιρία να φοιτήσω στην Αρχιτεκτονική σχολή. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς και τους καθηγητές μου για την στήριξη και την συμβολή τους στο να πετύχω τον στόχο μου.

 

_

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΠΑΤΡΑ - ΚΕΝΤΡΟ & ΠΑΤΡΑ - ΑΓΥΙΑ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 99 & Ν.Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ 55

ΤΗΛ. 2610 346-892, 2613 027-136

patra-kentro@poukamisas.gr

patra-kentro@poukamisas.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά