ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπλοκή με την πολιτική; Η Άννα Μαστοράκου, τα άφησε όλα… ανοικτά

Κοινοποίηση
Tweet

Τι ανέφερε η ίδια

Όλα ανοικτά-0 σε σχέση με την εμπλοκή της στην πολιτική- τα άφησε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας ‘Αννα Μαστοράκου σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Γνώμη των Πατρών.

«Συνδικαλισμός και πολιτική είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Από φοιτήτρια, δεν συμπαθούσα καθόλου τον συνδικαλισμό ούτε την πολιτική. Βρέθηκα στον χώρο από αγανάκτηση, καθώς αναζητούσα πραγματικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα του κλάδου μου. ∆ιαθέτω περισσότερο τεχνοκρατική αντίληψη και με την χρόνια εμπειρία, ανέπτυξα πολιτικό αισθητήριο. Η πολιτική είναι ένα ανοικτό κεφάλαιο για μένα, με πολλές προϋποθέσεις» είπε.

Σε σχέση με την πρόταση της Ν.Δ. να εμπλακεί με τα αυτοδιοικητικά επεσήμανε:
«Στις προηγούμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μού έγινε πρόταση από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι υποψήφια δήμαρχος Πατρέων σε μία πολύ μικρή προεκλογική περίοδο, 3 έως 4 μηνών. Ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση για την οποία απάντησα δημόσια, θεωρώντας καταρχήν ότι δεν ήταν πρέπον να προδώσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου σε μία πρόσφατη δύσκολη εκλογική διαδικασία στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών. ∆εύτερον, το χρονικό περιθώριο που μού δόθηκε ήταν πολύ μικρό για να φέρω εις πέρας μία τόσο απαιτητική αποστολή».

Τι απάντησε στην ευθεία ερώτηση «τι θα κάνετε αν η Ν.Δ. σας ζητήσει να είστε υποψήφια βουλευτής;»
«Κάθε πρόταση αξιολογείται από τα δεδομένα της στιγμής» είπε. «Για μένα, η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ένα όχημα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και της ανάπτυξης της χώρας. ∆εν με ενδιαφέρει ο τίτλος αλλά η ουσία, η δυνατότητα παρέμβασης. Σημαντικό κριτήριο είναι η πολιτική ατμόσφαιρα στον ιατρικό κόσμο, στην κοινωνία, το ποσοστό αποδοχής μου στους πολίτες και ο χρόνος κατάλληλης προετοιμασίας ώστε να υπάρχει αξιοπρεπής εμφάνιση».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις