ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο υπέροχος Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο βασικός λόγος για να δούμε την όλο σαματά, ταινία "The Gray Man" του Netflix

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Το φιλμ παίζεται αυτές τις μέρες και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare - Η επόμενη ταινία που θα δούμε τον Γκόλινγκ θα είναι του χρόνου, η "Barbie" όπου υποδύεται τον κατάξανθο Κεν

O 41χρονος Καναδός ηθοποιός, εκ των πλέον ταλαντούχων και γοητευτικών της γενιάς του, Ράιαν Γκόσλινγκ είναι περιζήτητος. Αυτό το διάστημα ενώ συμμετέχει στα γυρίσματα της live-action ταινίας «Barbie» με συμπρωταγωνίστρια την Μάργκο Ρόμπι, ο όμορφος ξανθός ηθοποιός με το αυθεντικά cool ύφος, παράλληλα παίζει και σε μία δαπανηρή περιπέτεια παραγωγής του Netflix που μόλις έκανε πρεμιέρα (παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare από την Πέμπτη 14/7) υποδυόμενος έναν εκ διαμέτρου διαφορετικό ρόλο από αυτόν στην “Barbie”, έναν σκληρό και μοναχικό πράκτορα της CIA που μπαίνει στο στόχαστρο της ίδιας του της υπηρεσίας και κυρίως ενός διαταραγμένου και χωρίς ηθικούς φραγμούς εκτελεστή που χρησιμοποιεί η υπηρεσία σε εξαιρετικές περιπτώσεις (αυτόν τον κάνει ο Κρις Έβανς χωρίς όμως να πολυπείθει). Η σκηνοθεσία του «The Gray Man», όπως λέγεται η ταινία είναι των αδελφών Τζο και Άντονι Ρούσο των «The Avengers: Η Τελευταία Πράξη» που έκανε το απόλυτο ρεκόρ εισπράξεων.

Η ταινία «The Gray Man» μ’ έναν εντυπωσιακό προυπολογισμό στην παραγωγή, είναι ένα κράμα Τζέιμς Μποντ, Τζέισον Μπορν, Mission Impossible και με λίγη επιρροή από «Τρεις Μέρες του κόνδορα». Έχει πολλά κυνηγητά, ισοπεδώνεται ένα σημείο του ιστορικού κέντρου γνωστής ευρωπαϊκής πρωτεύουσας (σας αποκαλύπτουμε πως είναι η Πράγα) και μέχρι τη μέση, η ταινία παρακολουθείται με αρκετό ενδιαφέρον, ωστόσο στη συνέχεια κάπου κουράζει και χάνεται & η ουσία ακόμη και η πλοκή του σεναρίου ενώ στο τέλος απ’ όσο φάνηκε, προμηνύεται και συνέχεια!

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ - Ryan Gosling που ήταν θαυμάσιος στο «La La Land» το 2016 και στο "First Man" το 2018 (και τα δύο σε σκηνοθεσία Damien Chazelle), δήλωσε ενθουσιασμένος για τον ρόλο του ως Κεν στην επερχόμενη ταινία της Warner Bros, «Barbie». «Επιτέλους», είπε στο Variety, «επιτέλους, συμβαίνει. Το περίμενα!».

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Γκόσλινγκ ως Κεν, ήταν φυσικό να ενθουσιάσει τους φαν και δη τις γυναίκες. Ο ηθοποιός πόζαρε με κατάξανθα μαλλιά και γυμνασμένο σώμα (αρκετά γυμνασμένος είναι και στην ταινία «The Gray Man»), φορώντας αμάνικο τζάκετ. Στην ταινία «Barbie» που συνυπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί η ταλαντούχα Γκρέτα Γκέργουικ - Greta Gerwig, πρωταγωνιστεί η Μάργκο Ρόμπι μαζί με τους:  Αμέρικα Φερέρα, Σιμού Λιου, Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάνδρα Σιπ, Έμα Μάκι, Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, Ίσα Ρέι και Μάικλ Σέρα.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ανέφερε ότι ο Κεν στην ταινία δεν έχει «ούτε λεφτά, ούτε δουλειά, ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι. Ένιωσα σαν να έβλεπα τον εαυτό μου.  Το κάνω για όλους τους Κεν.....».

Επίσης ο Γκόσλινγκ αποκάλυψε στο Variety την εμπειρία του από τα γυρίσματα του «The Gray Man», του Netflix όπου όπως προείπαμε, υποδύεται έναν πράκτορα της CIA, τον αριθμό 6 που γίνεται στόχος από πρώην συνεργάτη του που τον υποδύεται ο Κρις Έβανς με μουστάκι στο πρόσωπο και επίσης πολύ γυμνασμένος, πολύ μακριά από το καλό πρόσωπο που το κοινό τον συνήθισε στον «Captain America».  

«Θέλει να είναι σπίτι και να βλέπει Netflix όπως όλοι», δήλωσε ο σταρ. «Δεν θέλει να είναι πράκτορας αλλά πρέπει...».

Όσον αφορά στο θέμα μιας πιθανής συνέχειας, ο Ράιαν Γκόσλινγκ  δήλωσε ότι η υποδοχή της ταινίας θα καθορίσει τα όποια μελλοντικά σχέδια και θέλει να δει τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει να βγαίνει από το παιχνίδι της κατασκοπείας. «Θέλω να τον δω να επιστρέφει στο σπίτι του», δήλωσε.

Η πρεμιέρα του «The Gray Man» στην δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix θα γίνει στις 22 Ιουλίου 2022, ενώ η «Barbie» προγραμματίζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023, σ’ ένα χρόνο από τώρα δηλαδή.

Τέλος διαβάσαμε πως το επόμενο κινηματογραφικό πρότσεκτ του Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι μία διαστημική ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα είναι βασισμένη στο βιβλίο "Αποστολή Χαίρε Μαρία", Ο άνθρωπος που έσωσε τη Γη από μια κοσμική καταστροφή, του 50χρονου συγγραφέα Andy Weir, το οποίο κυκλοφορεί και στα σε μετάφραση Βαγγέλη Προβιά, από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Είναι το νέο μυθιστόρημα του Άντι Γουίρ, τον οποίο πρωτογνώρισε το κοινό μέσα από τον αριστουργηματικό «Άνθρωπο στον Άρη» (μετάφραση Κώστας Χαρβάτης, Εκδόσεις Παπαδόπουλος 2014, Βραβείο Goodreads για το καλύτερο μυθιστόρημα Επιστημονικής Φαντασίας εκείνης της χρονιάς), που μεταφέρθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον τίτλο «Η Διάσωση» και πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.

(και με στοιχεία από το ΑΠΕ)

Σε σκηνή του "La la Land".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture