ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 25/5 στην Περιβόλα

Κοινοποίηση
Tweet

Επίσης θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 51ου Δημοτικού σχολείου Πατρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  προγραμματίζει τις εξής εθελοντικές αιμοδοσίες:

1) Στο 44ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ : Την Τετάρτη 25/5/2022 στις 9.30 με 13.30 σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων. 

2) Στο 51ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΤΡΩΝ: Την Τετάρτη 25/5/2022 στις 17.00 με 21.30 στο Πνευματικό Κέντρο του  Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, την εκπαιδευτική κοινότητα και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν το παρών.

Αγαπητοί συμπολίτες οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες οι πάσχοντες συνάνθρωποι μας, έχουν την ανάγκη μας θα τους αγνοήσουμε;

Δώστε αίμα δώστε αγάπη δώστε ζωή είναι στο χέρι σας, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας με πρόεδρο τον Αθ. Θεοδωρόπουλο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις