ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τζάμπα καίει η… λάμπα και σήμερα το πρωί στην Ρήγα Φεραίου

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Εντύπωση προκαλούν τα αναμμένα φώτα σχεδόν κάθε ημέρα στον πεζόδρομο

Λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί. Άλλη μια ημέρα, όπως μας είπαν οι καταστηματάρχες της οδού, που ο δημοτικός φωτισμός παρέμεινε ανοιχτός και ποιός ξέρει πόσες ακόμα ώρες θα ήταν σε λειτουργία.

Οι καταστηματάρχες έσπευσαν να συσχετίσουν το φαινόμενο που δεν παρατηρείται για πρώτη φορά, με την εξαγγελία του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά πως για λόγους οικονομίας τα φώτα θα σβήνουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων.

Να σημειωθεί πως επί της οδού δεν υπήρχε συνεργείο ηλεκτροφωτισμού για εργασίες, κάτι που οι πολίτες μας είπαν να τονίσουμε, προκειμένου το πρόβλημα να διορθωθεί άμεσα χωρίς άστοχες δικαιολογίες.

Μήπως να το δουν οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις