Δείτε το βίντεο
Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμα κανελόνια, γεμιστά με μοσχαράκι!
Για το μοσχαράκι θα χρειαστούμε:
800 γρ. μοσχαράκι κιλότο σε μερίδες
100 ml. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα ψιλοκομμένα
300 ml. κόκκινο κρασί
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 βάζο τριμμένη ντομάτα
1 φύλλο δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
3 κόκκους μπαχάρι
1 πρέζα κύμινο
1 πρέζα ζάχαρη
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι και πιπέρι
1.500 ml. ζωμός μοσχαρίσιος ή λαχανικών
Επιπλέον υλικά:
1 πακέτο κανελόνια
150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Μπεσαμέλ (προαιρετικά)
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr