ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετ΄εμποδίων ο ποδηλατοδρόμος! Όλο κοντεύει κι όλο… ξεμακραίνει!

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Άγνωστο τελικά το πότε θα είναι έτοιμος  

Μπορεί η δημιουργία του ποδηλατόδρου στο κέντρο της Πάτρας να φαινόνταν σχετικά «κοντά» όμως τελικά το έργο προχωρά με αργούς ρυθμούς. Μπορεί από την πλευρά του ο Δήμος να έκανε λόγο για ολοκλήρωση του έργου μέχρι το καλοκαίρι, όμως τελικά κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα έχει ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Χρήστος Κορδάς, «δυστυχώς το έργο προχωράει πολύ αργά και λόγω μικρών τεχνικών προβλημάτων αλλά και λόγω των εργολάβων.  Ουσιαστικά δηλαδή η ευθύνη βαραίνει τους εργολάβους,  δεν είναι θέμα του Δήμου ο οποίος έχει κάνει ότι χρειάζεται από την πλευρά του. Οι εργολάβοι πληρώνονται στην ώρα τους όμως υπάρχουν προβλήματα στις εργοληπτικές εταιρείες. Πολλοί εργολάβοι δεν μπορεί να χρηματοδοτήσουν τα έργα και το πρόβλημα που υπάρχει με τέτοιου είδους έργα, είναι γενικότερο πρόβλημα».

Όπως εξηγεί, «είναι γνωστό ότι το έργο ξεκινά από το κολυμβητήριο της Αγυιάς και καταλήγει στην οδό Παπαφλέσσα, όπου ενώνεται με τον ποδηλατοδρόμο του νότιου Πάρκου.  Αυτό είναι το γενικό πλάνο. Δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα κομμάτια του ποδηλατόδρομου ενώ  αυτή τη στιγμή υπάρχει καθυστέρηση λόγω της θεομηνίας, στην περιοχή της Αγυιάς, στην Αγίου Κωνσταντίνου. Να σημειώσουμε ότι ο ποδηλατόσρομος θα περνά μέσα από την Μαρίνα, θα βγαίνει από τις καμάρες και το ξενοδοχείο Moxy και  θα συνεχίζει, στην Όθωνος Αμαλίας, στην Ακτή Δυμαίων για να καταλήξει στην Παπαφλέσσα».

 

 

 

Φωτ.: Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις