ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ΕΣΥΝ Πάτρας στηρίζει και θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του Δήμου στις 29/1

Κοινοποίηση
Tweet

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του για δυναμική διεκδίκηση της αντιμετώπισης των προβλημάτων της πόλης μας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Το ΕΣΥΝ – Εθνικό Συμβούλιο κατά των ναρκωτικών, Παρτάρτημα Πάτρας γνωστοποιεί με ανακοίνωση του πως θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του Δήμου Πατρέων ,ε την μηχανοκίνητη πορεία από την Πάτρα στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣ του ΕΣΥΝ Παράρτημα Πάτρας, Χρήστου Γκρεκιώτη, στηρίζουμε την πρωτοβουλία του για δυναμική διεκδίκηση της αντιμετώπισης των προβλημάτων της πόλης μας, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των Πατρινών και ιδίως των στρωμάτων που πλήττονται ιδιαίτερα από την πολιτική της κυβέρνησης που εντείνει τη φτώχεια και την ανεργία, καταστρατηγεί το δικαίωμα για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

Το ΕΣΥΝ στην προσπάθεια να ενισχύσει τον αγώνα του Δήμου για την κάλυψη των αναγκών της πόλης, διεκδικεί:

1. Στήριξη του Κέντρου Πρόληψης με επαρκή χρηματοδότηση και προσλήψεις προσωπικού προκειμένου να ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες της περιοχής μας.

2. Δημιουργία Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα για την θεραπεία των εξαρτημένων ατόμων, που σήμερα αναγκάζονται να μετακομίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους σε άλλες πόλεις, γεγονός που συχνά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ένταξη τους σε θεραπευτικό πρόγραμμα.

3. Δημιουργία Συμβουλευτικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ για όλες τισ εξαρτήσεις, που ήδη αποτελούν μάστιγα κυρίως στους νέους ανθρώπους όπως (διαδίκτυο, αλκοόλ, τζόγος, κ.α.)

Η φωτ. είναι αρχείου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις