Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα
Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα και σήμερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές, ενώ σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες, με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων.
Τα φαινόμενα στο Αιγαίο και στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες και θα σημειωθούν λασποβροχές.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12-14 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 14-16 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr