ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Έρχεται μία νέα παράσταση από την θεατρική ομάδα Bad Eggs

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκειται να παρουσιαστεί στο θέατρο Πάνθεον στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2022

Μία ολοκαίνουρια παράσταση ετοιμάζει η θεατρική ομάδα Bad Eggs και πρόκειται να την παρουσιάσει όπως είδαμε σε ανάρτηση στο facebook του θεάτρου act, για ένα διήμερο, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 στις 21.30 στο θέατρο Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη. Τίτλος της πρωτότυπης παράστασης είναι «Αριστοφανish».

Γενική είσοδος: 8 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως οι Bad Eggs έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν, το πρωτότυπο θεατρικό έργο  «A tale of a bloody Guitar» στο θέατρο act το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου 2019 καθώς και την θεατρική παράσταση «Οἱ Κλουβῖοι» επίσης στο θέατρο act, τον Σεπτέμβριο του 2017, με θέμα ένα νεκρό πατέρα, μία νεκρή μάνα, τρία διαμάντια, μία διαθήκη, έξι κληρονόμους, ένα θείος από το Ιλινόις, ένα φρρρ, έναν Παύλος, ένα Γκόρι, κι ένα ερώτημα: Από τι πέθανε ο πατέρας;

Οι Bad Eggs έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις τους στο θέατρο act, όπου ανακαλύπτουν το θέατρο παίζοντας, αυτοσχεδιάζουν, μαθαίνουν να διαχειρίζονται τον σκηνικό χώρο σε σχέση με τον εαυτό τους και τους άλλους, αφομοιώνουν τα ερεθίσματα που τους δίνονται και δημιουργούν κάτι καινούργιο και ολότελα δικό τους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture