ART

/

Θεανώ Ανδρουτσέλλη: Η κόρη της Ελευθερίας Τσαφούλια θα χορέψει στο «Στέμμα» του Netflix

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

To μήλο κάτω από την μηλιά δεν λέμε; Η νεαρή πατρινή στα βήματα της μητέρας της θα βρεθεί στο πλατό της αδικοχαμένης Lady D

Στην πολυσυζητημένη και πολυβραβευμένη υπερπαραγωγή «Το Στέμμα- The Crown» του Netflix θα εμφανιστεί μια νεαρή, ταλαντούχα πατρινή χορεύτρια, η Θεανώ Ανδρουτσέλλη. Κόρη του γνωστού συμπολίτη επιχειρηματία Βλάση Ανδρουτσέλλη και της καθηγήτριας χορού Ελευθερίας Τσαφούλια της ομώνυμης σχολής, σπουδάζει για τρίτη χρονιά κλασικό χορό στο Λονδίνο, όπου την εντόπισαν συντελεστές του πασίγνωστου σήριαλ με θέμα τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Συγκεκριμένα η 21χρονη Θεανώ παρακολουθεί στην έγκριτη σχολή London Studio Center το εξειδικευμένο course hons in classical ballet και επιλέχθηκε μαζί με συμφοιτήτριές της να χορέψουν στον πολυαναμενόμενο πέμπτο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

Στα επεισόδια αυτά θα δούμε τη ζωή της Νταιάνα στα nineties, η οποία λατρεύει τους γιους της, τις φιλανθρωπίες και το μπαλέτο. Αλλωστε, είναι πολλά τα στιγμιότυπα σε παραστάσεις του Royal Opera  ή House Royal Albert Hall όπου συγχαίρει χορευτές ενώ εκείνη την περίοδο ήταν και ένθερμη patron της ομάδας London City Ballet που στήριζε με πάθος. Στο ρόλο της σε μεγαλύτερη ηλικία θα δούμε την πανύψηλη αυστραλέζα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Νεμπίκι. Η Θεανώ που έχει αποφοιτήσει από τη σχολή της μητέρας της χορεύοντας από παιδάκι, ακολουθεί το παράδειγμά της ανοίγοντας τα φτερά της και στο εξωτερικό. Δεν είναι λοιπόν απλά πως βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, αλλά πως έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις συμμετοχής ενός τέτοιου τηλεοπτικού θεάματος διεθνούς ακτινοβολίας και να αποκομίσει αναμφίβολα μια πολύτιμη εμπειρία. Τα γυρίσματα έχουν τοποθετηθεί μετά τις 20 του μηνός και ευελπιστούμε να έχουμε πρόσθετη ενημέρωση «επί τόπου» ως super οπαδοί της σειράς. 

Ελιζαμπεθ Νεμπίκι και Ντόμινικ Γουέστ ως Νταιάνα- Κάρολος στον πέμπτο κύκλο του The Crown

H Θεανώ Ανδρουτσέλλη σε πρόβες στο Λονδίνο. Δεξιά η μητέρα και μέντοράς της Ελευθερία Τσαφούλια

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View