ΙNFOGRAPHICS

/

Έρευνα: Η «πυξίδα» των καλών και των κακών τροφών

Κοινοποίηση
Tweet

Στοιχεία έρευνας του Πανεπιστημίου Ταφτς των ΗΠΑ,

Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία έρευνας του Πανεπιστημίου Ταφτς των ΗΠΑ, το οποίο δημιούργησε ένα νέο σύστημα κατάταξης των τροφίμων με βάση το πόσο ανθυγιεινά ή υγιεινά είναι.

ΑΠΕ - ΜΠΕ / Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημ. Φραγκουλιώτης

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ιnfographics