ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το τσάι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών

Κοινοποίηση
Tweet

Μέρος των εσόδων διατέθηκε για τη στήριξη του Συλλόγου Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα", Πάτρας

Η πρόσκληση του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών το απόγευμα της Τετάρτης για καφέ και τσάι, αποτέλεσε την ευχάριστη απόδραση του φθινοπώρου για δεκάδες κυρίες της πόλης.

Το ραντεβού, που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκαν για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», δόθηκε στη όαση που βρίσκεται στην Άνω πόλη, τον κήπο του ξενοδοχείου Bold Type, απέναντι από το Αρχαίο Ωδείο.

Με την εφαρμογή όλων των υγειονομικών μέτρων οι προσκεκλημένες απόλαυσαν, μετά από μακρό διάστημα αποκλεισμού και αποστασιοποίησης, ένα όμορφο απόγευμα προσφοράς και ανταλλαγής ευχών η συγκεκριμένη εκδήλωση να σημάνει την επιστροφή στις κοινωνικές δράσεις.  

Οι φιλόξενες οικοδέσποινες του Μορφωτικού  Συλλόγου Κυριών φρόντισαν ώστε η συνάντηση αυτή να υπενθυμίσει τις κοινωνικές ανάγκες που υπάρχουν και που η πανδημία τις όξυνε σε μέγιστο βαθμό.

Από την πλευρά τους οι γονείς και οι εθελοντές της «Φλόγας» εκφράζουν δημοσίως τις θερμές τους ευχαριστίες προς τη Διοίκηση του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών και όλα τα μέλη του, που χρόνια τώρα στέκεται αθόρυβα πολύτιμος βοηθός και αρωγός δίπλα στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

*Στην κεντρική φωτ. διακρίνονται τελευταίες δεξιά η Λαμπρινή Σοφή, Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών και η Αγγελική Κολυροπούλου.

 

Στη φωτ. η Μαρία Μανουσάκη (συντονίστρια Πάτρας του Σωματείου «Καλλιπάτειρα») και η Λαμπρινή Σοφή (Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών).

Στη φωτ. διακρίνονται οι Λαμπρινή Πλιακούρα, Νανά Μπερδέ, Ελένη Λαμπροπούλου -Γιέμου, Μαρία Μανουσάκη - Μαλλιώρη, Μαρία Τσότρα, Ιλια Νίκα – Χριστοδουλοπούλου, Έλλη Χουλιάρα.

Καθιστές διακρίνονται οι κυρίες Άννα Σπηλιωτακάρα, Ασπασία Ρηγοπούλου και όρθιες από αριστερά οι: Δώρα Χριστοπούλου, Ευαγγελία Χαροκόπου, Τασία Παπαϊωάννου, Αγγελική Ζαφείρη, Έφη Γιαννακίδου, Αγγελική Γιαννακίδου, Μαρία Λιώτου, Βίλλυ Φωτοπούλου. 

Στη φωτ. οι Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη – Φωτήλα, Τασία Παπαϊωάννου, Αγγελική Ζαφείρη, Βίλλυ Φωτοπούλου και καθιστή η Έστα Κίτσου. 

Στη φωτ. διακρίνονται από αριστερά, οι Μαρία Λιώτου, Ασπασία Ρηγοπούλου, Μάρθα Χριστοπούλου και η δημοσιογράφος και μέλος της «Φλόγας», Μαρίνα Ριζογιάννη.

Διακρίνονται οι Βάσω Παπαδοπούλου, Αθηνά Παπαστεργίου, Ντίνα Πεταλά, Τασία Παπαϊωάννου, Τζία Σπέντζα, Αγγελική Ζαφείρη, Βίλλυ Φωτοπούλου.

*Ο Σύλλογος  Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Παράρτημα  Ν. Αχαΐας εδρεύει στην οδό Φιλοποίμενος 28, Πάτρα-Τ.Κ. 26221.

Τηλ/ Φαξ: 2610-276021

www.floga.org.gr

Email: flogapel@gmail.com

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις