ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέλος τα δωρεάν self test από τα φαρμακεία της Αχαΐας από 7 Ιουνίου- Μόνο με πληρωμή

Κοινοποίηση
Tweet

Tι λέει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας

Να σταματήσει τη διάθεση δωρεάν self tests από τα φαρμακεία στην Αχαΐα, από τις 7 Ιουνίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας στη Γενική του Συνέλευση στις 31 Μαΐου.

"Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, τα φαρμακεία του Συλλόγου μας σταματούν τη διάθεση δωρεάν self-test μέχρι εξαντλήσεως τυχόν αποθεμάτων, τη Δευτέρα 07/06/21 ημερομηνία που εκπνέει και η σχετική συμφωνία που έχει υπογράψει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με το Υπουργείο Υγείας", ανακοίνωσε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου το θέμα τέθηκε στη Γενική Συνέλευση, ως προς το αν θα συνεχιστεί η δωρεάν διάθεση των self test μετά και τις 6 Ιουνίου, "με δεδομένες τις συνθήκες διακίνησης των δωρεάν self test και τη λήξη του μνημονίου συνεργασίας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Υπουργείου.

 Η πρόταση του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας ήταν να σταματήσει η αναπλήρωση αποθέματος από τις 4 Ιουνίου και από τις 7 Ιουνίου η διάθεση self test μέχρι εξαντλήσεως των όποιων αποθεμάτων. Ψήφισαν 103 υπέρ και 2 κατά. "Κατά συνέπεια από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου σταματά στην Αχαΐα η διάθεση δωρεάν self test (μέχρι εξαντλήσεως τυχόν αποθεμάτων ενώ φηφίστηκε και η δημιουργία αφίσας που θα μπει στις προθήκες των φαρμακείων για την ενημέρωση του κοινού". καταλήγει η ανακοίνωση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις