ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στα δύο το ΚΙΝΑΛ για την συνεπιμέλεια- Διαφωνεί και ο Λοβέρδος

Κοινοποίηση
Tweet

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος θεωρούν ότι το σχέδιο νόμου κινείται στην σωστή κατεύθυνση

Το κομματικό όρντινο μπορεί να αποφασίστηκε να είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την συνεπιμέλεια αλλά Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος στο ΚΙΝΑΛ διαφωνούν θεωρώντας ότι το σχέδιο νόμου κινείται στην σωστή κατεύθυνση και το λένε… δυνατά.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μάλιστα από το βήμα της Ολομέλειας πριν λίγο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες, θεωρώ ότι η συνεπιμέλεια πρέπει να προχωρήσει. Δεν αναμένεται όμως να σπάσει την κομματική γραμμή της καταψήφισης από θέμα αρχής του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας χθες στην Ολομέλεια αναφέρθηκε στον προσωπικό του κοινοβουλευτικό αγώνα που έχει δώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια για την συνεπιμέλεια  και πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προσανατολίζεται στην αποχή και να απουσιάσει από την ονομαστική ψηφοφορία που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 
Μια απόφαση που διευκολύνεται και από το γεγονός ότι στο ΚΙΝΑΛ δεν έχει τεθεί επισήμως θέμα κομματικής πειθαρχίας. 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις