DECO

/

Η COCO-MAT πρωτοπορεί με ένα νέο στρώμα που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς

Κοινοποίηση
Tweet

Επίκουρος, το νέο πρωτοποριακό στρώμα ύπνου με φυσικά υλικά και τρεις "ζώνες" χαλάρωσης

Μία νέα εποχή στον ύπνο μόλις ξεκίνησε με σημείο αναφοράς την COCO-MAT. Τριάντα χρόνια εξειδίκευσης σε κάθε πτυχή του ύπνου μετουσιώνονται στον Επίκουρο, το νέο πρωτοποριακό στρώμα ύπνου της ελληνικής εταιρείας που κατασκευάζει τα προϊόντα ύπνου της χειροποίητα και με φυσικά υλικά.

Γιατί ο Επίκουρος ξεχωρίζει

Πρόκειται για ένα στρώμα που προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες σας και αποτελείται αποκλειστικά από φυσικό καουτσούκ, φύλλα κοκοφοίνικα, φύλλα κάκτου, αλογότριχα και φύκια. Αποτελούμενο από 3 διαφορετικά μικρό-στρώματα, τα οποία χωρίζουν την επιφάνειά του σε 3 διαφορετικές ζώνες, το στρώμα Επίκουρος σας επιτρέπει να τοποθετείτε τα τμήματά του σε τέτοια διάταξη, ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες του σώματός σας, αλλά και να τα αλλάζετε όποτε εσείς επιθυμείτε ή χρειάζεται.

Ο Επίκουρος αλλάζει, όπως αλλάζει και η ζωή σας…

Φανταστείτε ότι έχετε μετακομίσει στο νέο σας σπίτι και βρίσκεστε σε αναζήτηση νέου στρώματος. Θεωρώντας ως δεδομένο ότι έχετε διαφορετική σωματική διάπλαση από αυτή του/της συντρόφου σας, στην πραγματικότητα, χρειάζεστε και διαφορετικό στρώμα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας και να σας χαρίζει έναν ξεκούραστο ύπνο. Με τον Επίκουρο, μπορείτε να προσαρμόσετε αναλόγως τις δύο πλευρές, ώστε η μεν να ταιριάζει στις δικές σας ιδιαιτερότητες (διάπλαση, τραυματισμοί κ.ά.) και η δε να συμβαδίζει με τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Αντίστοιχα, αν μία γυναίκα διανύει περίοδο εγκυμοσύνης, η πλευρά της μπορεί να τροποποιηθεί, ώστε να παρέχει ενισχυμένη στήριξη στην περιοχή της περιφέρειας και της μέσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενσωματωμένο, ενιαίο ανώστρωμα στο επάνω μέρος του στρώματος, θα αγκαλιάσει το σώμα σας, υποστηρίζοντας ολόκληρο το μήκος της σπονδυλικής σας στήλης, έτσι ώστε να μπορεί να αναπαύεται στην πιο φυσική και υγιή δυνατή θέση, μειώνοντας τις μυϊκές συσπάσεις και τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Θέλετε να δοκιμάσετε τον Επίκουρο; Κλείστε ένα ραντεβού στο κοντινότερο κατάστημα COCO-MAT και φέρτε όλη τη «μαγεία» της φύσης στο υπνοδωμάτιο σας.

Οι σύμβουλοι ύπνου της COCO-MAT είναι στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουν.

Μάθετε περισσότερα στο www.coco-mat.com ή επισκεφθείτε το κατάστημα της Πάτρας: Μαιζώνος 235, Τηλ.: 2610 361699

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View