ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών γιορτάζει την Ημέρα Μουσείων

Κοινοποίηση
Tweet

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας: με το βλέμμα στο μέλλον!»

Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 και ώρα  19.00, στο πλαίσιο του Εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2021 «Το μέλλον των Μουσείων: αναστοχασμός και επανεκκίνηση», το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, διοργανώνει  διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας: με το βλέμμα στο μέλλον!», στην πλατφόρμα zoom, στη διεύθυνση: https://upatras-gr.zoom.us/j/ 98760303627. Θα μεταδοθεί επίσης μέσα από το facebook και το Youtube.


Η εκδήλωση θα αρχίσει με χαιρετισμούς και θα μιλήσουν οι: Τέτη Χατζηνικολάου, Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων ICOM και Επίτιμη Διευθύντρια ΥΠΠΟΑ, με θέμα: «Το μέλλον των Μουσείων: αναστοχασμός και επανεκκίνηση», ο Γιάννης Γαροφαλάκης, Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα «ΙΤ Μουσείο ή Μουσείο με ΙΤ; Οι Προκλήσεις και οι Δυνατότητες». 


Τέλος, θα παρουσιαστεί  ο ιστότοπος του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας από τον Χρήστο Γεωργοβασιλόπουλο, φοιτητή του Τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας (πρώην Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Ν. Τεχνολογιών) Πανεπιστήμιο Πατρών και την Πένυ Θεολόγη-Γκούτη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό-Εθνολόγο (DEA), Υπεύθυνη του ΜΕΤ ΠΠ και θα ακολουθήσει παραγωγική συζήτηση. Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/ Museum-of-Science-and- Technology-109823479058588.    

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις