ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πού θα γίνουν rapid tests τις επόμενες μέρες, και σε εργαζόμενους στην εστίαση

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε αναλυτικά

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι  προς τον γενικό πληθυσμό εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται σε περιοχές της Πάτρας. Για αύριο Μ.Παρασκευή 30 Απριλίου  προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαϊας και στην πλατεία Ελευθερίας.

 Το Μ.Σάββατο 1η Μαϊου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαϊας και στην Αγίου Νικολάου, πλησίον του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου. Τη Δευτέρα 3 Μαϊου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαϊας.

Rapid tests και σε εργαζόμενους στην εστίαση 

Έναρξη εργασιών  για τον χώρο της Εστίασης από τη Δευτέρα 3 Μαϊου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαϊας, τον Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.  και τον ΕΟΔΥ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διενέργεια δειγματολητικών ελέγχων στους εργαζόμενους των caffe, εστιατορίων κ.α.

Πιο αναλυτικά, το Μ.Σάββατο 1 Μαϊου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  θα βρίσκεται στο Επιμελητήριο Αχαϊας, σε διαφορετική αίθουσα από αυτήν που διενεργούνται καθημερινά οι έλεγχοι των συμολιτών μας και  θα διενεργεί δειγματολητικούς ελέγχους στους απασχολούμενους της Εστίασης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Πρόκειται  για μία  ακόμη προληπτική δράση που έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της συνεργασίας "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ"  μεταξύ των δύο φορέων,  6ης ΥΠΕ και Επιμελητηρίου Αχαϊας.  Στόχος είναι η ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων μεταξύ συγκεκριμένων  κατηγορίων πολιτών όπως είναι οι απασχολούμενοι στο λιανεμπόριο και την εστίαση.

Σκοπός είναι η αποφυγή της διαποράς της νόσου του νέου κορονοιού μεταξύ των επαγγελματικών κλάδων που χαρακτηρίζονται από έντονη κοινωνική συναλλαγή, προκειμένου να επανέλθει η πόλη μας στους παλαιότερους γνώριμους ρυθμούς της.  Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests κατά τις πρωινές ώρες  και απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις