ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βρήκαν τους διοργανωτές του κορωνοπάρτι- Πώς στήθηκε το γλέντι

Κοινοποίηση
Tweet

Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο ένας και των φερόμενων ως διοργανωτών είναι φοιτητής και έκανε το πάρτι λόγω των γενεθλίων του.

Τρεις είναι σύμφωνα με  νεότερες πληροφορίες οι προσαγωγές  για το κορωνοπάρτι του Σαββάτου στην Πάτρα και στους τρεις επιβλήθηκαν  πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον καθένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο ένας που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια είναι ο Πατρινός φοιτητής που σπουδάζει εκτός Πατρών και τα γενέθλιά του φαίνεται να αποτέλεσαν την αφορμή για το πάρτι, ενώ προσήχθη ως φερόμενος διοργανωτής και ένα ακόμα άτομο, στο σπίτι των γονιών του οποίου έγινε το πάρτι. Μάλιστα πληρoφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι δεν είχε ρεύμα και η ηλεκτροδότηση εξασφαλίστηκε από γεννήτρια. Επιπρόσθετα το ίδιο άτομο φέρεται να απηύθυνε πρόσκληση στο πάρτι μέσω του instagram σε 1.000 άτομα.

NΩΡΙΤΕΡΑ Eντοπίστηκε από την αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως  διοργανωτής του κορωνοπάρτι στην Οβρυά και οδηγείται στην Ασφάλεια προκειμένου να καταθέσει. Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο διοργανωτής είναι φοιτητής ο οποίος σπουδάζει εκτός Πατρών και έκανε το πάρτι λόγω των γενεθλίων του, ενώ οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες ήταν φοιτητές. Στο μεταξύ αστυνομικοί σήμερα το πρωί όπως μετέδωσε ο Alphα αναζητούσαν στοιχεία για το κορωνοπάρτι και ως και σε κάδους απορριμμάτων έψαχναν για να βρουν άδεια μπουκάλια απο ποτό.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις